New Nordic Gummies

Velsmagende og næringsrige Gummies fra New Nordic

New Nordic har udviklet kosttilskud i form af vingummi-vitaminerne kaldet “Gummies”, som både er lækre, effektive og velsmagende. De er rige på vitaminer og mineraler og findes i to forskellige varianter. 

Bidrag til sundt hår og flot hud

Det kvalitetsbevidste, unikke og anerkendte brand New Nordic har udviklet bl.a. New Nordic Hair Volume Gummies, der bidrager til normalt hår og hud, for at kunne give dig det sunde udtryk, du fortjener.

Hair Volume Gummies indeholder:

  • Æbleekstrakt, hirseekstrakt samt padderokkeekstrakt, der både giver en fantastisk smag og bidrager til mindsket hårtab og fremmelse af hårvækst m.m.
  • Zinkcitrat, der bidrager til normalt hår, hud og flotte negle.
  • Biotin, der også bidrager til sundt hår og hud.

Hair Volume er således en æble gummie. Denne tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken, hvor håret dannes, og bidrager til en sund, stærk og optimal grobund og proces bl.a. hvad angår cellernes fornyelse.

Bidrag til et normalt syn

Vores syn er et fantastisk redskab og en egenskab, vi helst ikke vil være foruden. Med alderen kan synet dog langsomt begynde at svigte, men det dårlige eller svage syn kan desværre også være medfødt.

New Nordic har med henblik på vores velvære ønsket at bidrage til et normalt syn gennem hele livet med deres kosttilskud Blue Berry Gummies. Disse er en effektiv og velsmagende gummie til dig, der ønsker at bidrage til altid at kunne “se godt ud”.

Blue Berry Gummies indeholder:

  • Blåbær ekstrakt og Vitamin A, der bidrager til vedligeholdelsen af et normalt syn. Blåbær bidrager bl.a. til bevarelse af øjets sundhed og helse.
  • Øjentrøst ekstrakt bidrager desuden også til øjets sundhed og helse.
  • Tagetes ekstrakt, som er en antioxidant, der beskytter cellerne mod skadelige frie radikaler.

New Nordic Gummies indeholder naturlige smagsstoffer og er fri for kunstige smagsstoffer og sødemidler!

New Nordic kosttilskud forhandles her hos Med24.dk til gode priser samt tilbud. Du kan til enhver tid opnå gratis fragt, og vi tilbyder ydermere dag til dag levering. Dette er din garanti for et kvalitetsbevidst brand, der ud fra moderne viden og skarp forskning kan tilbyde dig kosttilskud med fokus på en bedre sundhed og vitalitet. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.