New Nordic Børn

New Nordic kosttilskud til børn

Vi ønsker alle det bedste for vores børn - at bidrage til deres fysiske sundhed og velvære er således en rigtig god start.

New Nordic tilbyder dig derfor også børnevenlige kosttilskud i form af tyggetabletter, der er nemme at optage. Disse fås i 2 forskellige varianter - enten med en frisk og lækker smag af appelsin eller skovbær, så du kan bidrage til at styrke, nære og beskytte dit barn med de rette vitaminer og mineraler gennem deres opvækst.

New Nordic Børnemineral er laktosefri, og af hensyn til børn, der har diabetes, er Børnemineral Skovbær sukkerfri!

New Nordic Børn bidrager til dit barns sundhed

For at dit barn skal kunne vokse og trives, er det nødvendigt at alle behov for vitaminer, mineraler, protein og meget mere dækkes. Det er dog ikke altid lige nemt, da de fleste børn er kræsne og derved undgår mange af de vigtige eller nødvendige stoffer, der findes i varieret kost og som bidrager til deres sundhed og trivsel.

Det er derfor meget nemt, men også trygt at benytte sig af New Nordics kosttilskud, således du kan være med til at bidrage til dit barns optimale sundhed. Kalk (calcium) og D-vitamin bidrager bl.a. til normal vækst og udvikling af knogler, mens magnesium medvirker til normal muskelfunktion.

Børnemineral Appelsin og Skovbær bidrager således begge til:

  • Stærke tænder, knogler og muskler.
  • At berige med calcium, magnesium samt D-vitamin.

Brandet er meget kvalitetsbevidst og har stor fokus på forskning indenfor sundhed – herunder kosttilskud, og der er derfor ingen grund til bekymring, da tilskuddene er udviklet indenfor de bedste og mest sikre rammer.

HUSK at New Nordic kosttilskud for børn er:

  • Glutenfri.
  • Helt fri for mælkeprodukter (laktosefri).
  • Ikke indeholder produkter fra dyr (vegansk).
  • New Nordic skovbær er sukkerfri.

Du kan finde kosttilskuddene New Nordic Børnemineral Appelsin og Skovbær hos Med24.dk. Vi har udvalgt produkterne nøje for at kunne tilbyde dine børn et virkningsfuldt produkt, der lever op til alle kravene om kvalitet, sundhed og sikkerhed. Du får disse til skarpe priser og med muligheden for dag til dag levering samt fri fragt!

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.