Kundeservice
0 varer
Kurv

Ammetid

Ammetilbehor

Her finder du alt hvad du skal bruge til at både dig og din baby får en god ammeoplevelse. Med ammebrikker kan du sikre dig mod revnede og ømme brystvorter og har du behov for at tømme dine bryster for mælk, har vi endvidere en række tilbud på forskellige brystpumper. Du finder produkter fra de anerkendte producenter, herunder Avent, MedelaPigeon, Imse VimseLansinoh, m.fl.
Kategorier

Populære produkter

Hos Med24.dk kan du købe alt til amning f.eks. modermælkserstatning, ammeindlæg, brystpumper til udmalkning, sutteflasker mm.Vi har altid gode tilbud på ammeindlæg - både engangs ammeindlæg fra Pigeon og vaskbare ammeindlæg i uld, bomuld og silke fra Carriwell.

Her kan du læse lidt om vores produkter, så amningen kan bliver en god oplevelse for både dig og dit barn.

Ammebrikker/suttebrikker:


Ammebrikker kan afhjælpe og beskytte ømme og revnede brystvorter under amning. Suttebrikken kan også hjælpe til at din baby bedre kan få fat i brystvorten samtidig med at de stimulerer mælketilførslen. Hvis du har indadvente brystvorter anbefaler vi istedet, at du bruger AVENT niplette.

Ammeindlæg:


Vi har altid tilbud på billige engangs ammeindlæg samt vaskbare ammeindlæg i uld, bomuld og silke fra f.eks. Carriwell og andre kendte mærker. De vaskbare ammeindlæg i uld og silke er med til at forebygge brystbetændelse, da det holder brystet tørt og varmt. Silke har derudover en helende og anti-inflammatoriske egenskab til revnede brystvorter.

Ammepuder:


Vi har altid tilbud på både ammepuder og gravidpuder fra Doomoo. Gravidpuden kan bruges til at sove med under din graviditet og bagefter bruges som ammepude til din baby.

Brystbeskyttende creme:


Brystvortesalver/brystbeskyttende cremer afhjælper hudløse, revnede og ømme bryster. Det er vigtigt at du vælger en brystcreme specielt egnet til amning, da du derved undgår unødig kemi.

Brystpumper:


Du kan få brug for en brystpumpe til at malke ud af flere grunde. Vi har både manuel brystpump fra Phillips Avent og elektriske brystpumper fra Medela og Mininor. Hvis du skal malke ud dagligt, vil vi anbefale en elektrisk brystpumpe, men er det kun få gange kan du nøjes med en manuel. Medela Swing er bedst i test 2015 og er derfor et godt valg og fåes også med dobbelt pumpe.

Startsæt til amning:


Er det første gang du skal amme kan det være smart, med en amme startpakke. Vores forskellige amme startsæt indeholder alt det, du skal bruge til amning eller hvis dit barn skal have sutteflaske.

Sutteflasker og tilbehør:


Vi har et stort udvalg af sutteflasker fra kendte mærker såsom MAM, Medela og Born Free. De fleste sutteflasker er BPA-fri(bisphenol), men hvis du søger en sutteflaske uden skidt kemi og farlige stoffer er Born Free det rette produkt. Born Free er nemlig garanteret for skadelig kemi.

Sundhedsstyrelsen anbefaler at børn ammes fuldt ud til de er 6 måneder og delvis til de er 12 måneder. Modermælk har en helbredsmæssigt fordel både hos mor og barn. Hvis amningen ikke lykkedes har vi flere produkter, som kan hjælpe dig og dit barn.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832