Albuestøtte Ankelstøtte Tommelstøtte Tennisalbuebind Håndledsstøtte Knæbind Rygbind Halskrave

Støttebind

Et støttebind kan hjælpe dig med at forebygge skader samt genoptræne efter. Du finder støttebind til tennisalbue, seneskedehindebetændelse og meget mere nedenfor. 

Hvad er støttebind? | Hvornår skal jeg bruge støttebind? | Alt om sportsskader og træning

49 Produkt(er)

Hvad er støttebind?

Mange døjer med tilbagevendende skader i forbindelse med sport. Det kan være knæskader, der aldrig synes at forsvinde eller seneskedehindebetændelse i håndleddet, der vender tilbage efter kort tid. Du kan gøre meget med genoptræning, men et støttebind er et godt supplement til både forebyggelse af skader og til genoptræningen efter. Der findes mange forskellige støttebind til kroppen, men fælles for dem alle er muligheden for at aflaste led og muskulatur. Støttebind giver kompression, varmelindring og optimal støtte.  


Hvornår skal jeg bruge støttebind?

kvinde hos kiroprakter

Du kan bruge støttebind i tilfælde af svage eller overanstrengte led, som forebyggelse mod vrid og forstuvninger eller som en del af din genoptræning efter en skade. Du kan få støttebind og støttebandager til bl.a. knæ, ryg, tennisalbue, mod seneskedehindebetændelse og meget mere. Tal altid med din behandler om brug af støttebind, så du vælger det rigtige slags. De vil også kunne vejlede dig til hvordan og hvor meget, du bør benytte dit støttebind. 

Støttebind til knæ

Med et knæstøttebind giver du dit knæ perfekt støtte. Du kan både bruge støttebind, der virker muskelopvarmende og almindelige elastikbind til at holde knæet på plads. Et knævarmestøttebind giver muskelvarme og er perfekt til genoptræning af skader. Aserve Knævarmestøttebind kan fås med lukket eller åbent knæ og er desuden af Neopren. 

Et neopren-knæbind giver dine muskler og ledbånd hurtigere varme end et elastikbind, hvilket skaber bedre vilkår for helingsprocessen. Et elastikbind til knæet giver dog større støtte og kompression. Uanset om du har du svage led, tidligere knæskader eller i gang med genoptræningen, kan et knæbind give støtte og komfort ved eksempelvis løb.  

Støttebind til albue og tennisalbue

Oplever du smerter og stivhed i albueleddet? Så kan det være tegn på en overbelastningsskade af senerne på bagsiden af håndleddet og hånden, som resultat af inflammation på albuens yderside. Denne tilstand kaldes også tennisalbue og er desværre almindelig blandt tennisspillere og andre sportsgrene, hvor håndled og albue belastes. 

Med et støttebind til tennisalbuer kan du støtte din albue, når du vender tilbage til sporten. De smarte tennisalbuebind aflaster muskulaturen, så din krop får mulighed for at hele. Læs meget mere om placering af støttebind på det enkelte produkt. 

Har du ikke en tennisalbue, kan du stadig benytte et almindeligt albuebind til at reducere stivhed, ømhed og slid. Du finder billige elastiske bind i det store sortiment, så du kan passe på dine led. 

Støttebind til håndled og hænder

Mange har brug for et støttebind til at aflaste håndled og hænder i forbindelse med seneskedehindebetændelse. Denne betændelse er en irritationstilstand, hvor der er inflammation i underarmen ved håndleddet. Seneskedehindebetændelse kommer af kraftig og gentagende overbelastning af håndleddet. En håndledsstøtte eller bandage til håndleddet kan give dig en komfortabel helingsproces. 

Har du forstuvet håndleddet, kan et støttebind skabe den fornødne kompression og høj komfort ved genoptræning. Det kan være meget forskelligt, hvor længe du skal bruge støttebindet. Spørg din behandler hvis du er i tvivl. I det store sortiment finder du også tommelstøtter, der er velegnet til dig med gigt eller med degenerative ledsygdomme i tommelfingeren. 

Støttebind til ankel

Der findes mange forskellige former for støttebind til ankler, herunder ankelbind, ankelbandage og ankelskinne. Modellerne varierer alt efter behovet for støtte, men fælles for dem alle er høj komfort og god kompression på anklen. Behovet for støttebind til anklen kan opstå som følge af en forstuvning, seneskedehindebetændelse i foden eller som forebyggelse mod skader.  

Særligt motionister og idrætsudøvere kan have gavn af en ankelstøtte, da netop anklen er det svageste led på kroppen. Din ankel er derfor særligt i risiko for forvridning, forstuvning og fibersprængninger.

Støttebind til lænd og ryg

Du kan lindre dine lænde- og rygsmerter med varme fra et lændebælte eller rygbind. De populære selvvarmende engangsomslag fra ThermaCare er perfekte som effektiv og langvarig smertelindring. Rygbindet kan både bruges til muskel- og ledsmerter, overanstrengelse, gigt eller muskelspændinger. Har du ømme skuldre eller en stiv nakke, kan du også prøve omslaget særligt til det område. Udvalget af støttebind til lænd og ryg tæller også rygstøtter, som giver stærk støtte og ro til heling af skader i ryggen. Vil du forbedre din holdning, kan du desuden prøve en holdningsbandage, som hjælper dig med at holde ryggen ret hele dagen. 


Alt til sportsskader og træning

Du kan finde mange flere produkter til forebyggelse og behandling under Sportsskader. Her er et bredt udvalg af kinesiologisk tape, sportstape samt varme- og kuldebehandling. Du kan også finde et bredt udvalg af træningsudstyr eller læse meget mere om kost, motion og træning i vores artikelunivers

til toppen pil

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.