Aserve Knævarmestøttebind - åben knæ

1
Se alle produkter fra Aserve
Varenummer: 37745

Aserve Knævarmestøttebind giver dig perfekt støtte og muskelvarme ved genoptræning af knæskader

Klassisk knæbandage med hul til knæskallen. Giver god refleksionsvarme i stive knæ efter skader og i forbindelse med genoptræning. Fremstillet i 5 mm. neopren foran og 2 mm. neopren bagpå. Dette giver bedre fleksibilitet og korrekt refleksionsvarme, hvor der er størst behov for det. Der er én syning i hver side, der er beskyttet med kantbånd for større komfort og holdbarhed. Anatomisk præfremstillet hældningsgrad i bandagen ved hjælp af fladsyninger. Ingen slutsyninger i enderne af bandagen.

Størrelsesguide:

Størrelse Knæ mål
Small 30-33 cm
Medium 33-36 cm
Large 36-39 cm
X-Large 39-42 cm

Fordele ved at vælge et støttebind i neopren

Neopren har den fordel at det har en evne til at reflektere muskulær varme retur til musklerne. Derved opvarmes muskler og ledbånd hurtigere og kraftigere. Varme gør muskler og led mere fleksible og giver bedre vilkår for en helingsproces efter skader. Neopren har også en elastisk effekt, der betyder at neoprenbandager også kan anvendes til støtte og kompression. Hvis større støtte og kompression ønskes, skal elastikbind anvendes. Neopren kan maskinvaskes på skåneprogram eller håndvaskes i lunken vand og sæbe. Husk at skylle sæben godt ud igen.


Indhold: 1 stk.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.