Diverse mælkedrikke Havredrik Kokosmælk Mandeldrik Soyadrik Risdrik

Plantedrikke

Soya-, mandel-, ris- og havredrik er blandt de gode alternativer til komælk for dig, som enten er laktoseintolerant eller som ønsker færre animalske produkter i din hverdag. Du finder plantedrikke med at væld af smage og flere varianter beriget med eksempelvis calcium. Udforsk vores mange lækre plantebaserede produkter og læs mere her!

38 Produkt(er)

Derfor skal du vælge plantedrikke

Plantedrikke, i almindelig tale kaldet plantemælk, er i de senere år blevet meget populært. Det store udvalg af risdrik, mandeldrik, kokosmælk, havredrik og lignende kan i dag fås i mange varianter med smag, tilsatte næringsstoffer eller bare helt plain. Der kan være mange forskellige grunde til, at folk ikke kan eller vil drikke komælk. 

Nogle har etiske overvejelser i form af bekymring for dyrevelfærd, andre er direkte laktoseintolerante, nogle tredje bryder sig ikke om mælkeprodukter og nogle fjerde vil af sundhedsmæssige grunde gerne skære alle animalske produkter fra. Alle disse grunde er helt legitime og du kan sagtens leve et dejligt helt uden mælk. 

Du kan også nemt anvende plantedrikke i din kaffen som erstatning for mælk. Prøv spændende varianter med vanilje, karamel eller chokolade for en lækker og luksuriøs smag. Har du brug for inspiration til, hvilken kaffe du skal købe? Se hele vores udvalg af bl.a. fairtrade og økologisk kaffe her


Naturli'

I vores brede sortiment af plantedrikke har vi populære Naturli’. Siden 1988 har det populære, danske mærke udfordret opfattelsen af, at mælkeprodukter kun kan komme fra dyr. De tilbyder en lang række plantebaseret produkter, bl.a. deres populære havredrik og den lækre mandeldrik. Mærket indkøber desuden kun råvarer uden GMO og forfølger FN’s 17. verdensmål ved at udregne CO2 aftrykket for alle deres produkter. Handl alle Naturli’-plantedrikke med grøn samvittighed her!


Hvilken plantedrik er bedst i kaffen?

Hvis du er en af de mange danskere, der elsker en god kop kaffe og ikke vil undvære mælken, er der ingen grund til panik. Mange plantebaserede drikke er perfekte som erstatning for mælk, og kan give samme effekt som mælk. Nyd f.eks. Almond Dreams’ mandelmælk i din caffe latte. 

Gå til toppen-med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.