Risdrik

Se det store udvalg af de lækre og spændende risdrikke fra populære mærker! Du finder både risdrik med smag af kakao, vanilje og kokos, ligesom du også kan købe risdrik med calcium. Bliv klogere på fordelene ved risdrik og hvordan du kan bruge plantedrikken i madlavning. 

Alt om risdrik | Hvilken risdrik er bedst? | Fordele ved risdrik | Opskrifter med risdrik

7 Produkt(er)

Risdrik – vegansk og laktosefrit alternativ til mælk

Risdrik er en af flere populære plantedrikke, som over de seneste år har vundet frem på markedet. Risdrik består af ris, olie, salt og vand, hvor vand udgør størstedelen af produktet. Hos Med24.dk kan du finde et stort udvalg af billige risdrikke, som er veganske og derfor kan nydes af både personer med laktoseintolerance og personer med mælkeallergi. 


Hvilken risdrik skal jeg vælge?

Det store udvalg af risdrik kan gøre det svært vælge en enkelt variant. Du kan blive klogere på nogle de lækre risdrikke her! 

Risdrik med smag

Vil du gerne benytte risdrik til smoothies eller i bagning, kan du overveje at prøve en risdrik med smag. Her kan du bl.a. vælge i mellem den økologiske Rice Dream med vanilje og den lækre variant fra Isola Bio med smag af kokos. Du kan også vælge at drikke risdrik som et alternativ til komælk, hvor du kan nyde en risdrik med kakaosmag eller den cremede fusions-rismælk med mandler og hasselnød

Risdrik med calcium

Er du veganer eller laktoseallergiker, kan du være i risiko for at mangle calcium. Derfor kan du med fordel vælge en plantedrik, som indeholder calcium, så du kan få det vigtige næringsstof. Du kan bl.a. købe den populære Rice Dram med calciuum, der indeholder samme mængde calcium som mælk. Nyd den lækre risdrik afkølet på din morgenmad, i kaffe, te eller i desserter, supper eller saucer. 

Naturli’ Risdrik

Er du glad for plantedrikke, kender du måske allerede Naturli’. Brandet er kendt for sit store og økologiske udvalg af plantedrikke, der bl.a. rummer den 100% veganske risdrik, som er fremstillet af italiensk dyrkede ris. Naturli’ Risdrik er dejlig let og med en frisk sødme.


Fordele ved risdrik

Mange er i tvivl op, hvorvidt risdrik er sundt. Ligesom med alle andre madvarer anbefales du at drikke risdrik som en del af en sund og varieret kost. Du bør derfor ikke udelukkende drikke rismælk, men derimod veksle mellem flere former for plantedrikke, vand og andre drikkevarer. Risdrik er fedtfattig i forhold til andre plantedrikke, men har et lavt indhold af protein. 


Opskrifter med risdrik

Risdrik kan erstatte komælk i en lang række opskrifter. Du kan bl.a. bruge risdrik til at lave vegansk risengrød eller veganske pandekager. Derudover kan risdrik også bruges i den populære chiagrød eller til at lave is. Du kan desuden benytte risdrik i kaffe, hvor særlige varianter med vanilje er skønt af fortynde kaffen med. 

pil op til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.