Kokosmælk

Kokosmælk er mest kendt som ingrediens i lækre wokretter med kylling og masser af krydderier. Du kan dog også finde drikkeklar varianter med smag af kakao, ligesom kokosmælk også kan bruges som et vegansk alternativ til fløde. Bliv meget klogere på kokosmælk her! 

Kokosmælk eller kokosvand? | Bedste kokosmælk | Opskrifter med kokosmælk

7 Produkt(er)

Kokosmælk, kokosdrik eller kokosvand?

Kært barn har mange navne og væske fra kokosnødden har så sandelig mange betegnelser. Kokosmælk og kokosdrik er egentlig to ord for det samme: Kokosvæsken bliver lavet af modne kokosnødders kokoskød, som rives og blandes med varmt vand. Derefter presses frugtkødet i et sigte, hvor kokosmælken tappes fra. 

Kokosmælk bruges ofte i asiatiske retter, hvor kokosmælk bruges som base i supper og sauce – ofte kombineret med kylling, ris, karry, chili og ingefær. Du kan finde kokosmælk særligt til madlavning i vores store kategori. Der findes dog også kokosmælk-produkter, som ikke er lavet til madlavning. Disse kaldes både kokosdrik samt kokosmælk, og kan være tilsat smag og sukker. Kokosdrikke kan drikkes selvstændigt som et plantebaseret alternativ til mælk eller kakao. 

Hvad er forskellen på kokosmælk og kokosvand?

Kokosvand er en anden form for kokosprodukt. Hvor kokosmælk er lavet af modne kokosnødders kød, bruger man i kokosvand selve væsken i unge og friske kokosnødder. Resultatet af dette er en læskende sportsdrik, som benyttes af mange på grund af det høje indhold af elektrolytter og vitaminer. Der er intet fedt i kokosvand og der er kun få kalorier pr. 100 g.  

Kokosvand er altså ikke velegnet til madlavning, men kan derimod drikkes rent som en kalorielet sportsdrik.  Vælg den bedste kokosmælk

De mange forskellige udgaver af kokosmælk kan gøre det svært at finde ud af hvilken kokosmælk, som er den bedste. Du kan blive lidt klogere på 3 forskellige slags kokosmælk her! 

Ecomil Økologisk Kokosalternativ til fløde

Ecomil tilbyder et bredt udvalg af plantedrikke, bl.a. havredrik, mandeldrik og selvfølgelig kokosmælk. Denne særlige kokosmælk er certificeret økologisk og vegansk, og er skabt som det perfekte alternativ til fløde baseret på animalske ingredienser. Kokosfløden er derfor perfekt til kaffe eller teen. 

Rebel Kitchen Økologisk Kokosdrik Extra Creamy

Reble Kitchen producerer flere former for kokosmælk. Du finder både kokosmælk med smag af kakao og en variant perfekt til iskaffe. Den Extra Creamy udgave indeholder cashewnød og himalya salt og giver eksempelvis kaffe en cremet og fyldig konsistens. 

Amaizin Økologisk Kokosmælk

Denne kokosmælk kommer i den klassiske metaldåse og egner sig bl.a. derfor godt til madlavning. Det høje indhold af fedt giver masser smag og du kan med fordel anvende den certificerede økologiske kokosmælk i: 

  • Supper og sovse
  • Kød- og fjerkræsretter
  • Wokretter
  • Vegetariske eller veganske rette
  • Desserter
  • Cocktails

Opskrifter med kokosmælk

Kokosmælk kan som sagt bruges i både varme og kolde retter med sin lækre smag og cremede konsistens. Du kan bl.a. lave chiagrød med kokosmælk, ligesom den dejlige smag af kokos også er skøn i smoothies. Derudover er der selvfølgelig det enorme, asiatiske køkken, hvor mulighederne for smagssammensætninger virker uendelige. Du kan finde mere inspiration til kokosmælk i vores mange opskrifter! 


Køb kokosmælk og andre produkter med kokos hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du masser af spændende kokosprodukter. Udover kokosmælk, kokosdrik og kokosvand har vi også et stort udvalg af andre kokosprodukter. Du finder bl.a. kokosmel, kokosfibermel, kokossukker, tørret kokos, kokosolie og meget mere i det store udvalg. Du får fri fragt over 200 kr. og hurtig levering. 

pil til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.