Mandeldrik

Mandeldrik er en velsmagende og luksuriøs plantebaseret drik. Mandeldrikkens historie går helt tilbage til både Romerriget og middelalderens Mellemøsten, men det er først for nyligt, at den er blevet en af plantedrikkenes stjerner. Bliv klogere på mandeldrik og de mange varianter her! 

Hvad er mandeldrik? | Vælg den rigtige mandeldrik | Opskrifter med mandelmælk

8 Produkt(er)

Hvad er mandeldrik?

Mandeldrik er en af flere vegetabilske drikke kaldet plantedrikke. Mange omtaler dog også plantedrikke som vegansk mælk eller plantemælk, selvom disse ikke er de officielle betegnelser og ifølg EU’s lovgivning ikke må benyttes til at sælge plantedrik. 

Mandeldrik er lavet af mandler, vand og eventuelt salt samt sukker. Mandeldrik er en af de mest populære plantedrikke, som nydes af vegetarer, laktoseintolerante og veganere såvel som andre med en almindelig kost. 

Er mandeldrik sundt?

Mandeldrik er et godt alternativ til mælk, da plantedrikken kan benyttes til mange af de samme formål som komælk. Mandeldrik er en af de plantedrikke, som indeholder mest fedt og har derfor også en lidt tykkere konsistens end andre plantebaserede alternativer til mælk. Der er dog ingen grund til alarm, da fedtet fortrinsvist er umættet. 

Hvorvidt mandeldrik er sundt kommer meget an på varianten. Du kan nemlig købe både sødet og usødet mandeldrik, hvor den sødet udgave naturligvis indeholder mere sukker og flere kalorier end den usødet variant.  Stort udvalg: Vælg den rigtige mandeldrik

Måske tænker du, at det er lige meget hvilken mandeldrik, du vælger. Der kan dog være stor forskel på mange mandeldrikke, som både tæller økologisk mandeldrik, sødet og usødet mandeldrik samt glutenfri varianter. Bliv klogere på 3 forskellige brands udgave af mandeldrikken her! 

Urtekram Rice Dream

Urtekrams bud på en mandeldrik adskiller på mange måder fra de øvrige varianter. Den lækre og cremede Rice Dream er nemlig en risdrik med hasselnød og mandel, som derfor ikke er en helt almindelig plantedrik. Den bløde og lækre Urtekram Mandeldrik egner sig bl.a. til smoothies og morgenmad.  

Naturli’ mandeldrik

Naturli’ er en af de mest populære mærker, som laver plantedrikke. Det store udvalg rummer både risdrik, soyadrik, havredrik og mandeldrik i flere udgaver. Du får masser af sødme og nøddesmag med Naturli’ Sødet Mandeldrik, hvorimod du med den usødet variant sparer på kalorierne og får en mandeldrik uden tilsat sukker. Naturli’ Mandeldrik er desuden økologisk.  

Ecomil Mandeldrik

Ecomil Mandeldrik med calcium er uden tilsat sukker men til gengæld tilsat calcium. Mineralet er vigtigt for kroppen og kan for vegetarer eller veganere være udfordrende at få tilstrækkeligt af. Ecomills Mandeldrik kan bruges til saucer, kager, kaffe og meget mere. 


Opskrifter med mandeldrik

Mandeldrik er eminent i mange retter. Mange er glade for den varme nøddesmag i kaffen, mens andre er vilde med chiagrød med mandeldrik. Det er nemt at eksperimentere med plantedrikken, så der findes naturligvis masser af andre anvendelsesmuligheder. Du kan bl.a. finde spændende opskrifter med mandeldrik i vores store opskriftsunivers


Køb Mandeldrik hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan du finde et stort udvalg plantedrikke, herunder mandeldrik i det store sortiment. Du finder gode priser og tilbud på bl.a. Naturli’ mandeldrik. Hos os får du fri fragt over 200 kr. og hurtig levering! 

pil til toppen med24

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.