NDS Multi Total - 90 tabl.

1
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 5108

NDS Multi Total er fyldt med vitaminer og mineraler, som dækker dit behov på naturlig vis

NDS' naturlige kosttilskud består af et proteinkompleks fyldt med vitaminer og mineraler.
Hvad der gør dette vitamintilskud anderledes fra andre multivitaminer på markedet, er den naturlige og organiske måde de produceres på. NDS fremstiller deres produkter gennem BioGrown teknologien, da deres mål er at fremstille naturidentiske produkter uden kemiske og syntetiske stoffer. På den måde tilføres din krop næring, der er så tæt på det, den naturligt ville tilføres gennem kosten. 

Mange vitaminer og mineraler dannes ikke i kroppen, og må derfor indtages gennem kosten. Får du dog ikke nok af disse nutrienter i din daglige spise, kan komplekset virke supplerende, så det daglige vitaminbehov dækkes. Kosttilskudet bør ikke erstatte en varieret kost. Mineraler- og vitaminerne har gavnlige egenskaber for kroppen. 

Dette kompleks indeholder Vitamin A, B1, B2, B5, B6, B12, C, E og D3. Desuden er disse mineraler kombineret med vitaminerne, Zink, Kobber, Mangan, Calcium, Jod, Magnesium, Selen, Jern, Molybden og GTF Chrom.

Generelt om vitaminer:

Mineraler: 
Mineraler optages blandt andet gennem kosten, og bidrager med gavnlige egenskaber til kroppen. 

Vitamin C
C-vitamin er et af de mest dokumenterede gavnlige vitaminer. Generelt bidrager det til at vedligeholde kroppens skelet, muskler, hud og slimhinder samt til at opretholde det antioxidative forsvar. 
Få mere generel information om C-vitamin her.
 
Vitamin B: 
B-vitaminer bidrager generelt til at omsætte næringstoffer som protein, fedt og kulhydrater til energi, som din krop skal bruge. 
Vitaminet B12 bidrager til nervefunktionerne og dannelsen af blodceller. Vitamin B6 og B12 bidrager blandt andet også til: et normalt stofskifte, nedsættelse af udmattelse og træthed og bidrager også til nervesystemets normale funktion. 
Læs mere generelt om B-vitamin her. 

Vitamin D: 
Vi får meget lidt D-vitamin fra kosten - i stedet optages det ved hjælp af solen. Solens stråler gør, at kroppen selv danner vitaminerne men i de mørke vintermåneder kan tilføres vitaminet gennem et supplement. D-vitamin bidrager generelt til at vedligeholde kroppen ved at hjælpe med at opbygge skelet, muskler, hud og slimhinder.  Det bidrager samtidig til en normal muskelfunktion samt vedligeholde normale knogler og tænder. 
Få her mere generel information om D-vitamin.

Vitamin E: 
Generelt bidrager E-vitaminer blandt andet til at beskytte cellerne mod stress samt virker antioxidant. E-vitaminet findes i alle cellernes membraner, og indtages gennem kosten. Du finder blandt andet E-vitamin i nødder, bær og mælkeprodukter.
Læs om E-vitamin generelt her

Dosering og anvendelse:

Voksne og børn over 11 år: 
Det anbefales at tage 1 tablet dagligt.


Indhold:
90 tabletter

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin C

45

mg

56%

Niacin

9

mg

56%

Vitamin E

6,8

mg

56%

Pantothensyre (B5)

5,4

mg

90%

Zink

4

mg

40%

Jern

4

mg

28%

B6

3

mg

214%

Riboflavin (B2)

2,6

mg

185%

Thiamin (B1)

2,25

mg

204%

Mangan

1

mg

50%

Kobber

0,5

mg

50%

A-vitamin (i form af betacaroten)

250

µg

31%

Folinsyre/folic acid

180

µg

90%

Jod

67,5

µg

45%

Selen

67,5

µg

122%

Molybden

45

µg

90%

GFT Chrom

27

µg

67%

Vitamin D3

4,5

µg

90%

Vitamin B12

0,9

µg

36%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B5, B6, Vitamin B12, Folinsyre, Vitamin A (i form af betacaroten), Vitamin C, Vitamin D3, Vitamin E, Zink, Jern, Mangan, Kobber, Jod, Selen, Molybden calcium, Magnesium og GTF chrom, Bindemidler (stearinsyre (E570, magnesiumstearat (E572) kiseloxid (E551), Overfladebehandling (zein protein)

Oprindelsesland: England
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Kosttilskud
  2. Vitaminer
  3. Multivitaminer
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 5108

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.