NDS Multi Total - 90 tabl.

1
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 5108

NDS Multi Total - dækker dit daglige vitaminbehov

Dette NDS kosttilskud indeholder et proteinkompleks, som er proppet med vitaminer og mineraler.
Det, der adskiller NDS' vitamintilskud fra andre multivitaminer på markedet, er den naturlige og organiske måde de produceres på. NDS' brand er at fremstille naturidentiske produkter uden kemiske og syntetiske stoffer, så den næring din krop tilføres, er så tæt på det, den ville tilføres naturligt gennem kosten. 

De fleste vitaminer og mineraler kan ikke dannes i kroppen, og må derfor indtages gennem kosten for at få dækket det daglige behov. Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost, men kan supplere den i tilfælde af vitamin- eller mineralmangel. Dette kompleks vil naturligt dække det daglige vitaminbehov, og indeholder en række mineraler og vitaminer, der besidder gavnlige effekter for kroppen. 

Komplekset indeholder vitaminerne: 

 • Vitamin B1, B2, B5, B6 og B12
 • Vitamin A
 • Vitamin C
 • Vitamin D3
 • Vitamin E

Vitaminerne er kombineret med følgende mineraler: 

 • Zink
 • Jern
 • Mangan
 • Kobber
 • Jod
 • Selen
 • Molybden
 • Calcium
 • Magnesium
 • GTF Chrom

Derudover indeholder komplekset folinsyre og naturlige bindemidler. Ingen syntetiske tilsætningsstoffer, farvestoffer eller smagsstoffer. 
På denne måde vil kroppen dagligt suppleres med de gavnlige multivitaminer, så naturtro som muligt. NDS står for Nutrient Delivery System - naturens eget leveringssystem af næring direkte til din krop.

Produktet indeholder 90 tabletter - har du brug for vitamintilskud til hele familien, kan du med fordel købe varianten med 250 tabletter her

Dosering af Multi Total

Anbefalet daglig dosis for voksne og børn over 11 år: 
- 1 tablet. 

Generelt om vitaminer

Vitamin B: 
B-vitaminer bidrager generelt til at omsætte næringstoffer som protein, fedt og kulhydrater til energi, som din krop skal bruge. 
Vitaminet B12 bidrager til nervefunktionerne og dannelsen af blodceller. Vitamin B6 og B12 bidrager blandt andet også til: et normalt stofskifte, nedsættelse af udmattelse og træthed og bidrager også til nervesystemets normale funktion. 
Læs mere om B-vitamin her. 

Vitamin C
C-vitamin er et af de mest dokumenterede gavnlige vitaminer. Generelt bidrager det til at vedligeholde kroppens skelet, muskler, hud og slimhinder samt til at opretholde det antioxidative forsvar. 
Læs mere om C-vitamin her

Vitamin D: 
Vi får meget lidt D-vitamin fra kosten - i stedet optages det ved hjælp af solen. Solens stråler gør, at kroppen selv danner vitaminerne men i de mørke vintermåneder kan tilføres vitaminet gennem et supplement. D-vitamin bidrager generelt til at vedligeholde kroppen ved at hjælpe med at opbygge skelet, muskler, hud og slimhinder.  Det bidrager samtidig til en normal muskelfunktion samt vedligeholde normale knogler og tænder. 
Læs mere her om D-vitamin.

Vitamin E: 
Generelt bidrager E-vitaminer blandt andet til at beskytte cellerne mod stress samt virker antioxidant. E-vitaminet findes i alle cellernes membraner, og indtages gennem kosten. Du finder blandt andet E-vitamin i nødder, bær og mælkeprodukter.
Læs mere om E-vitamin her

Mineraler: 
Mineraler optages blandt andet gennem kosten, og bidrager også med gavnlige egenskaber til kroppen. 

Indhold: 90 tabletter 

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin C

45

mg

56%

Niacin

9

mg

56%

Vitamin E

6,8

mg

56%

Pantothensyre (B5)

5,4

mg

90%

Zink

4

mg

40%

Jern

4

mg

28%

B6

3

mg

214%

Riboflavin (B2)

2,6

mg

185%

Thiamin (B1)

2,25

mg

204%

Mangan

1

mg

50%

Kobber

0,5

mg

50%

A-vitamin (i form af betacaroten)

250

µg

31%

Folinsyre/folic acid

180

µg

90%

Jod

67,5

µg

45%

Selen

67,5

µg

122%

Molybden

45

µg

90%

GFT Chrom

27

µg

67%

Vitamin D3

4,5

µg

90%

Vitamin B12

0,9

µg

36%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B5, B6, Vitamin B12, Folinsyre, Vitamin A (i form af betacaroten), Vitamin C, Vitamin D3, Vitamin E, Zink, Jern, Mangan, Kobber, Jod, Selen, Molybden calcium, Magnesium og GTF chrom, Bindemidler (stearinsyre (E570, magnesiumstearat (E572) kiseloxid (E551), Overfladebehandling (zein protein)

Oprindelsesland: England
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
 1. Kosttilskud
 2. Vitaminer
 3. Multivitaminer
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 5108

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.