NDS

47 Produkt(er)

NDS – naturens eget leveringssystem

Den familieejede virksomhed Engholm NDS Nutrition ApS ligger i Nordjylland. Siden 1997 har helsekostfirmaet produceret kosttilskud, som de sælger til det meste af Norden, England og Polen. Produkterne har fået navnet NDS, som står for Nutrient Delivery System, der på dansk kan oversættes til: naturens eget leveringssystem.

Så tæt på naturen som muligt

Virksomheden startede med at producere vitaminer og mineraler, men i dag består produktsortimentet også af probiotiske tilskud og blomsteressenser. Virksomhedens kerneydelse er kosttilskud, der er næsten 100 % naturlige og udviklet på baggrund af naturens egne principper. Produkterne blev i 1997 udviklet i samarbejde med Dr. Eric Llewellyn, der er britisk ekspert i ernæring og holistisk sundhed. De er fri for kemiske og syntetiske ingredienser, mens de aktive stoffer er indeholdt i et kompleks af proteiner, kulhydrater, fedtstoffer og aminosyrer. Når man køber et kosttilskud fra NDS er man derfor sikker på at få den ønskede effekt og en høj kvalitet.

Eksperter i probiotika

NDS har specialiseret sig i mælkesyrebakterier, hvilket kommer til udtryk i et bredt udvalg af probiotiske kosttilskud med forskellige formål. Hos Med24 finder du et stort sortiment af NDS Probiotic. Vi kan bl.a. nævne:

 • Classic
 • SkinActive
 • Panda-1
 • Panda-2
 • Barrier
 • W-8 Control
 • I.L.D.
 • Leaky-G
 • OsteoCare
 • S-60-Nrg
 • Performance

Samtlige præparater indeholder et stort antal mælkesyrebakterier fra forskellige stammer og kommer i pulverform. Flere af kosttilskuddene er kombinerede produkter med vitaminer og mineraler, der understøtter og supplerer de udvalgte bakteriestammer.

NDS Probiotic SkinActive indeholder kollagen, C-vitamin, E-vitamin og zink, der bidrager til en sund hud.

NDS Probiotic Osteocare består af ti forskellige bakteriestammer, kollagenpeptider og en mineralblanding af mangan, magnesium og kalium, som styrker og vedligeholder kroppens knoglestruktur.

NDS Probiotic Classic er et klassisk probiotisk tilskud, der indeholder 14 bakteriestammer, og som kan anvendes efter en antibiotikakur eller til at vedligeholde en sund tarmflora.

Vitaminer og mineraler uden kemiske og syntetiske ingredienser

Engholm Nutrition NDS har udviklet en naturlig vitamin- og mineralserie i høj kvalitet. Hos virksomheden har man fokus på en høj optagelighed og udnyttelsesgrad, og tilskuddene fra NDS indeholder derfor kun koncentrerede næringsstoffer fra planter. Naturens egne næringsstoffer er nemlig lettest for kroppen at optage.

Hos Med24 finder du en bred vifte af vitaminer fra NDS. Du kan bl.a. få fingrene i det effektive multivitaminspræparat NDS Multi Total og rene vitamintilskud med B-, C-, D- eller E-vitamin. Derudover fører vi også naturmidler og forskellige mineraltilskud som f.eks.:

 • Magnesium
 • Selen
 • Zink
 • Jern
 • Krom

Har du brug for et kombineret vitamin- og mineraltilskud, er NDS Immunox a Breakthrough en drik med appelsinsmag, der stammer fra naturlig citrus. Produktet består af 100 % vegetabilsk pulver fra økologiske ingredienser, og det indeholder de vigtigste vitaminer og mineraler, der styrker kroppens immunforsvar. 

Vitaminer til din kat eller hund

Der er skam også tænkt på vores firbenede venner, som ligesom os kan have brug for et kosttilskud. NDS K9 Multivitamin er udviklet til din kat eller hund og sikrer, at dit kæledyr får alle de vitaminer og mineraler, det har brug for. Vitaminerne er i pulverform og tilsættes dyrets fode

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.