NDS Mælkesyrebakterier

19 Produkt(er)

En krop i balance med NDS mælkesyrebakterier

Du har måske hørt om dem før – mælkesyrebakterier. Bakterierne har en positiv effekt på vores helbred, da de er med til at holde os sunde og raske. Mælkesyrebakterier eller probiotika, som de også kaldes, findes flere steder i kroppen. Dog er det som regel de bakterier, der lever i tarmen, vi har mest fokus på. Disse bakterier bidrager nemlig til en sund fordøjelse og et stærkt immunforsvar. NDS mælkesyrebakterier dækker over en række forskellige probiotiske kosttilskud med vigtige vitaminer og mineraler. De vedligeholder og styrker bl.a.:

  • Mave-tarm-systemet
  • Knoglerne
  • Immunforsvaret

Og afhængigt af det pågældende produkt bidrager de også til:

  • En sund hud
  • En sund fordøjelse som følge af overvægt
  • At reparere en utæt tarm

Probiotika fra NDS er uden kemiske eller syntetiske tilsætningsstoffer og består af nøje udvalgte bakteriestammer.

Hvem har gavn af mælkesyrebakterier?

Flere vælger at bruge probiotika som et dagligt tilskud til kosten. Nogle vælger at tage et tilskud af mælkesyrebakterier i forbindelse med en antibiotikabehandling for at afhjælpe maveproblemer. Disse bør tages forskudt med minimum et par timer imellem. Mælkesyrebakterier anvendes også i andre sammenhænge, der har med mave-tarm-systemet at gøre. Det kan være i forbindelse med:

Hvor findes de gavnlige bakterier?

Mælkesyrebakterier er primært til stede i mejeriprodukter som syrlig mælk og yoghurt, men du kan også finde dem i fermenterede grøntsager. Frugter og grøntsager indeholder en masse forskellige mikroorganismer, blandt andet gær, bakterier og svampe. 

Det er disse organismer, som man udnytter ved fermentering. Fermentering betyder at gære. I gamle dag fermenterede man madvarer med det formål at konservere, så madvarerne kunne holde i længere tid. I dag benyttes fermentering hovedsagligt til at fremhæve smage og i sundhedsøjemed. Ved du for eksempel, at mælkesyrebakterier i fermenterede fødevarer er med til at øge optagelsen af vitaminer og mineraler

Hvordan får vi nok mælkesyrebakterier?

Selvom man kan få lidt glæde af de mælkesyrebakterier, man finder i madvarer, så er mængden af bakterier forholdsvis lav. Vil du være sikker på, at du indtager nok mælkesyrebakterier, bør du supplere din kost med probiotika i pulver- eller pilleform. NDS mælkesyrebakterier kommer i pulverform, der opløses i vand og indtages på tom mave. Det sikrer en høj optagelighed og udnyttelse.

Probiotika fra NDS
Her hos Med24 er vi begejstrede for NDS Probiotic. Derfor har vi også et stort udvalg af deres produkter. Har du prøvet: 

NDS Probiotic Classic
14 udvalgte bakteriestammer er med til at vedligeholde en sund tarmflora. Kosttilskuddet er uden kemiske stoffer og indeholder cirka 15 milliarder mælkesyrebakterier per dosis. Kan bruges af hele familien – også vegetarer. 

NDS Probiotic SkinActive
Mælkesyrebakterier, kollagen, C-vitamin, E-vitamin og zink bidrager til en sund og smuk hud. Bakterierne kommer i pulver med smag af vanilje. 

NDS Probiotic Panda 1 & 2
Kosttilskuddene indeholder effektive bakteriestammer og vigtige mineraler som magnesium, mangan og kalium. Begge produkter er uden gluten, mælk og laktose. De kan derfor anvendes af vegetarer, veganere og allergikere. 

Hos Med24 har vi masser af spændende varer inden for kosttilskud, medicin og hudpleje. Vi har altid lave priser, og vi sørger for hurtig forsendelse og giver dig mulighed for at opnå gratis fragt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.