NDS Probiotic W-8 Control - 100 g.

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 19670

NDS Probiotic W-8 Control - tarmflorabakterier til en optimal fordøjelse

Pulverproduktet Probiotic W-8 Control tilfører gavnlige mavetarmbakterier til din tarmflora, som bidrager til at tarmsystemet afbalanceres og fordøjelsen opretholdes på en naturlig måde. Probiotikapulverets 4 udvalgte bakteriestammer har gavnlig indflydelse på din tarmflora, og bidrager dermed til et optimalt tarmsystem. En afbalanceret tarmflora bidrager generelt til et optimalt stofskifte. 

Udviklet gennem BioAktiv teknologien, indeholder det naturidentiske produkt bakterier, der minder om dem, man naturligt finder i maven. Dette gør, at produktet får en højere optagelighed. Produktets ingredienser er ikke gensplejsede og indeholder desuden ingen syntetiske eller kemiske tilsætningsstoffer. NDS fremstiller probiotika af højeste kvalitet, med naturligt gavnlige effekter.  

Egenskaber:

  • 20.000.000.000 gavnlige bakterier via. 1 dosis
  • Skånsom mod maven
  • Virksom over lang tid
  • Fri for kemiske og syntetiske stoffer
  • Høj optagelighed
  • Vegetariske og veganske
  • Benytter naturens egne leveringssystemer

Dosering og anvendelse:

Den anbefalede daglige dosering af produktet er 1 tsk. Kan indtages efter behov. 1 tsk pulver blandes op med en væske - for eksempel vand. Lad blandingen stå i 15 minutter og drik det herefter. Du kan med fordel gøre dette inden du går i seng eller når du står op, da produktet virker bedst på tom mave. 

Bør opbevares et køligt og tørt sted. 


Indhold:
100 g.

Ingredienser:

Majsstivelse, Maltodextrin, Mineralblanding (mangan, magnesium og kalium), FOS, Inulin, Enzymer (amylase), Udvalgte bakteriestammer:, B.breve M/13 og Collagenpeptider i et komplex af majsstivelse, B.bifidum, B.infantis, B.lactis

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 19670

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.