NDS Collagen

Læs om NDS Collagen.

14 Produkt(er)

NDS Collagen - Kollagentilskud fra danske Engholm NDS Nutrition

Danske Engholm NDS Nutrition står bag en række højkvalitets kollagentilskud med veldokumenteret effekt. Nyeste skud på stammen, PureLine-serien, som består af varianterne Collagen SkinActive, Collagen Ezy Move og Collagen BoneX, er vandopløselige tilskud i pulverform, som udelukkende indeholder kollagenpeptider udvundet fra udvalgte kollagentyper.

PureLine-serien er en kollagenfokuseret pendant til en række produkter i NDS Probiotic-serien - SkinActive, Ezy Move og OsteoCare - som indeholder en kombination af mælkesyrebakterier og kollagenpeptider.

Hvad er kollagen?

Kollagen er et protein, som naturligt findes i kroppen, og som sammen med elastin udgør bindevævets fibre. Proteinet er en vigtig byggesten, som blandt andet spiller en væsentlig rolle for strukturen af muskler, sener, blodkar, hud og knogler. Kollagen dannes i hudcellerne i dermis, som er et særligt bindevæv mellem overhuden (epidermis) og den fedtholdige underhud (subcitus). Med alderen begynder cellerne at nedbryde mere kollagen, end de producerer, hvilket skaber ubalance og blandt andet resulterer i tidlige aldringstegn som rynker, linjer og slap hud.

Hvilken variant skal jeg vælge?

Ønsker du et allround-tilskud, som både dækker dit daglige behov af mælkesyrebakterier og kollagen, kan du med fordel vælge en af NDS' Probiotic-produkter, som indeholder en kombination af udvalgte mælkesyrebakteriestammer og kollagen.

Tanken med PureLine-serien er derimod, at du frit kan kombinere de rene kollagenprodukter med den sammensætning af probiotika, som virker bedst for dig. Oplever du for eksempel behov for at skifte til et andet probiotikapræparat, kan du gøre det uafhængigt af dit kollagenprodukt.

Varianter af kollagentilskud fra NDS

PureLine (Rene kollagenprodukter)

  • NDS PureLine Collagen BoneX
  • NDS PureLine Collagen Ezy Move
  • NDS PureLine Collagen SkinActive

Probiotic (Mælkesyrebakterier kombineret med kollagen)

  • NDS Probiotic Leaky-G
  • NDS Probiotic Ezy Move
  • NDS Probiotic OsteoCare
  • NDS Probiotic SkinActive

Øvrige

  • NDS Multi Collagen Total - indeholder 7500 mg kollagen fra 3 forskellige kollagenpeptider pr. daglig dosis

Køb kollagentilskud fra NDS hos Med24.dk

Hos Med24.dk fører vi fuldt sortiment af kollagenprodukter fra Engholm NDS Nutrition. Køb i dag - hurtigt og nemt.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.