NDS Probiotic Skinactive - 180 gram

1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 34058

NDS Probiotic SkinActive total SkinCare bidrager med kollagenpeptider, probiotika og gavnlige vitaminer

NDS Probiotic SkinActive total SkinCare er et kosttilskud, der blandt andet tilfører huden masser af kollagen samt består af udvalgte probiotika bakteriestammer. NDS er et familieejet helsefirma, der fremstiller naturidentiske kosttilskud af højeste kvalitet - uden kemiske og syntetiske stoffer. Probiotic SkinActive er produceret gennem en unik BioAktiv teknologi og bidrager til en bedre og mere spændstig hudkvalitet samt til fordøjelsen. Ingredienserne går ind i de dybere lag i huden, der indeholder collagen, elastin og de fugtbevarende elementer, de steder hvor remerne ikke kan nå ned.

NDS® Probiotic SkinActive® er et helt nyt koncept indenfor skin Care. NDS® Probiotic SkinActive® virker på en helt naturlig måde indefra, da formlen indeholder en unik blanding af kollagenpeptider, probiotika, C vitamin, E vitamin og Zink. Denne blanding bidrager med en gavnlig effekt på hudens kvalitet. Kombinationen af probiotika og de specielle kollagenpeptider virker i det mellemste og det nederste hudlag og bidrager til at give huden fylde, fasthed, styrke og struktur, samt med elastinfibre, der giver huden sin elasticitet og spændstighed. Probiotikaet tilfører maven udvalgte bakteriestammer, som bidrager til en normal tarmflora. 

I tvivl om hvilket NDS-præparat du skal vælge?
Læs mere her.

”Appelsinhud” kommer pga. flere og større fedtceller i forhold til collagen i underhuden. Derfor indeholder NDS® Probiotic SkinActive® også den fedtopløselige antioxidant E vitamin, C vitamin og Zink. Med stigende alder nedsættes aktiviteten af fibroblasterne, der danner collagen, og dermed ændres hudens struktur og kvalitet. Derfor kan man med fordel tilføre huden ekstra kollagenpeptider. 

Sådan doseres NDS Probiotic SkinActive

Anbefalet dagdosis: 
1-2 tsk. 

Doseringen skal opløses i vand og stå i 15 minutter, inden du drikker blandingen. Produktet er bedst på tom mave, så du kan med fordel tage det om morgenen, eller inden sengetid. 
I én dosering kan der være op til 20.000.000.000 (20B) cfu og 2,5g kollagenpeptider 

Indhold: 180g

2,5 gram indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

C-vitamin

60

mg

75%

Zink

15

mg

150%

E-vitamin

10

mg

100%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

C-vitamin, Zink, E-vitamin, Kollagenpeptider, Majsstivelse, Maltodextrin, FOS, Inulin, Mineralblanding (mangan, magnesium og kalium), Enzymer (amylase), Udvalgte bakteriestammer:, b.breve M13, B.bifidum, B.infantis, B.lactis

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 34058

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.