Puori C3 C-vitamin - 20 stk.

Puori vitamin C3 bidrager til mere energi, øget fokus og et velfungerende immunsystem.
Køb 3 Puori C3 C-vitamin og betal kun for 2
Se alle produkter fra Puori & Purepharma
Varenummer: 33251

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Med Puori C3 vitamin får du et komplet tilskud til mere energi, øget fokus og et velfungerende immunsystem.

Puori Vitamin C3 med gingko biloba er en brusetablet med C-vitamin fra bl.a. hyben, gojibær og acerola bær. I kombination med ekstrakter fra Ginkgo Biloba træet og Yerba Mate, får du et komplet tilskud til energi, fokus og et velfungerende immunsystem. PurePharma vitamin C3 er tilsat en anelse naturlig Stevia til at give det en smule sødme, uden brug af sukker. Ved udviklingen af PurePharma vitamin C3 kiggede PurePharma på ældgamle naturlige lægemidler - og metoder. De blev betagede af en af de ældste træarter i verden, Gingko Biloba træet. Gingko Biloba træet er blevet brugt som naturlægeplante i årtusinder og er kendt for sin lægende virkning. De kombinerede Gingko Biloba bladene med den Sydamerikanske Yerba Mate plante, hvis blade er kendte for deres naturlige opkvikkende effekt samt tilføjede zink. Det er basen i PurePharma Vitamin C3.

Puori C3 brusetabletter opløses en smule langsommere end normale brusetabletter, da der kun bruges naturlige ingredienser, såsom inulin, til at frembringe den brusende effekt. Der er ingen kunstige ingredienser til at fremskynde processen. C3 har en forfriskende smag af mango og appelsin.

Dosering

Voksne og børn fra 11 år:
1 brusetablet om dagen.
Brusetabletten opløses i et glas med 250 ml og bør trække i 6-10 minutter for indtag.

Daglig dosering bør ikke overskrides.

1 brusetablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Vitamin C 500 mg 625%
Acerola ekstrakt 100 mg -
Gojibærekstrakt 100 mg -
Hyben ekstrakt 25 mg -
Zink 10 mg 100%
Yerba mate ekstrakt 50 mg -
Ginko Biloba Blad ekstrakt 4 mg -
Ingredienser:

Citronsyre, Natrium bikarbonat, Inulin, Kalcium askorbat, naturlig appelsinsmag, Acerola ekstrakt, Goji bær ekstrakt, Naturlig mangosmag, Stivelse, Zinkaskorbat, Magnesiumaskorbat, Yerba mate blad ekstrakt, Sødemiddel (Steviol Glycosid), Hyben/nypon (Rhodiola Rosea L), Betacaroten, Ginko biloba bladekstrakt

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Glutenfri segl Vegan Friendly Laktose fri

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.