Ellen

Ellen

Ellen er en svensk bioteknologisk virksomhed, som producerer bl.a. tamponer og vaginal PH-test til alle kvinder, som ønsker en øget intim sundhed og velvære. Læs mere om Ellen og deres produkter her!

Hvad er Ellen?

Ellen er en svensk bioteknologisk virksomhed, som blev grundlagt i år 2000. De producerer en række hygiejneprodukter til kvinder, der hjælper kvinder til en bedre intim sundhed. I mange år har man forsket inden for mikrobiologi og partnerskaber, og netop studier inden for disse områder har lagt grundlag for Ellens produkter. Tilbage i 1990’erne fandt forskere ud af, at forskellige mælkesyrebakterier naturligt findes i skeden hos raske kvinder. I 2003 blev Ellen de første i verden til at tilbyde en tampon, der er behandlet med mælkesyrebakterier, som hjælper med at opretholde en sund vaginal flora.

Ellens vision

Ellen har en vision om at kvinder og unge piger skal have en større viden om deres intime område. Derfor ønsker Ellen også at tilbyde en lettilgængelig information om kvinders intime sundhed. Ellen ønsker at få kvinder til at kende forskellene mellem almindeligt kvindeligt ubehag og et ubehag, der ikke er naturligt. Derudover ønsker de, at kvinder i højere grad skal vide, hvordan de kan bevare et godt intimt helbred.

Produkterne fra Ellen

Hos Med24.dk har vi flere af Ellens produkter, som kan være med til at skabe en bedre intim sundhed hos dig. Udvalget af Ellens produkter hos Med24.dk består af: 

  • Ellen PH Control Vaginal PH-Test
  • Ellen Probiotiske Tamponer Normal – 12 stk.
  • Ellen Probiotisk Intimcreme – 15 ml.
  • Ellen Probiotiske Tamponer Aqua Block Sport – 8 stk.
  • Ellen Probiotiske Tamponer Mini – 14 stk.
  • Ellen Probiotiske Tamponer Super – 8 stk.

Køb hygiejneprodukterne fra Ellen nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig og bæredygtig levering, så de skønne produkter hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?