Urtekram Body Care

Tager hånd om din krop på bedste vis

Plejeprodukterne fra Urtekram er alle skønne, naturlige og økologiske plejeprodukter baseret på de bedste og reneste råvarer. Alle er produceret med formålet om at tage kærligt hånd om dig og miljøet på en og samme tid. 

Urtekram tilbyder pleje fra top til tå

Urtekram byder på et hav af spændende plejeprodukter både til ansigt, hår, krop, fødder, hænder og tænder. Derudover byder det storslåede brand også på en række fantastiske kolonialvarer og økologiske fødevarer. Du kan læse mere om Urtekram International her.

Naturlig og økologisk pleje
Enhver Urtekram bodylotion, creme, shampoo eller Urtekram deodorant er udviklet af økologiske, naturlige og aktive ingredienser, der hverken går på kompromis med kvalitet eller effektivitet. Du finder både neutral kropspleje såvel som velduftende håndsæber her i sortimentet hos Med24.dk.

Om end du ønsker personlig pleje, der skal tage højde for veganeren, de sarte hudtyper eller helt særlige ønsker, er der at finde et perfekt match her på siden. For dig, der ikke blot ønsker at tage højde for dig og din familie på bedste vis, men også miljøet og hele verdens fremtid, er Urtekram en af de sikre vindere.  

Urtekrams kundefavoritter

Urtekram Shampoo med aloe vera er blot én af flere shampooer. Der findes urtekram shampoo til alle slags hårtyper og ønsker. Netop denne milde shampoo er unik med dens indhold af aloe vera, olier og urter, som er i stand til at holde håret sundt, rent og blødt. Den er sågar tilpasset enhver hårtype.

Urtekram Balsam Spray til børn. Denne balsam med morgenfrue ekstrakt er helt fantastisk til at løse problemet sammenfiltninger. Blot ved få sprøjt holdes håret glat og flot igennem hele dagen, samtidig med at det gøres ekstra nemt at rede igennem.

Urtekram Morning Haze Balsam er det perfekte produkt at gribe fat i om morgenen. Balsammen virker blødgørende, styrkende og fugtgivende på håret. Både aloe vera og en række vitaminer er med til at fremme revitaliseringen af hvert enkelte hårstrå. Samtidig har den en helt fantastisk duft af hyldeblomst.

Urtekram Birk Håndsæbe. Denne anti-bakterielle håndsæbe giver både hænderne fugt og pleje imens de på naturlig vis vaskes rene ved hjælpe af aktive stoffer, der virker antibakterielt. Dens fine emballage og blide duft er en sikker og kærlig velkomst til ethvert sæt af hænder.

Urtekram tandpasta er naturlig tandpasta, der skåner dine slimhinder for den irritation, der kan opstå ved de syntetiske skummemidler i almindelig tandpasta. Tandpastaen er helt uden fluor og natiumlaurylsulfat.

Den effektive Urtekram tandpasta indeholder derimod kridt og aktive virkestoffer, der renser tænderne og stimulerer tandkødet, alt sammen imens at tænderne bliver hvidere.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.