Urtekram

Urtekram

Hos med24.dk har vi et stort og bredt udvalg af produkter fra Urtekram

Urtekram har mange økologiske kolonialvare hvor de fleste er økologisk certificeret.
Der er mange af produkterne der er rettet mod veganere, vegetarer og personer med fx gluten- eller laktoseallergi.

Fødevarer fra Urtekram:
I fødevarer kategorien finder du et væld af spændende og lækre produkter fra Urtekram. Vi har et stort udvalg af krydderier, diverse frø, bønner og linser, grødblandinger, snacks og rigtig meget til bagning.
På med24.dk tilbyder vi blandt andet en masse krydderier fra Urtekram. Fælles for alle Urtekram`s krydderier er, at de er håndpakket på Urtekrams eget Urteri i Mariager, og at de alle sammen er økologiske og til en god og fair pris.

Plejeprodukterne fra Urtekram:
Er skønne, naturlige og økologiske plejeprodukter baseret på de bedste og reneste råvarer. Helt uden parabener, petrokemi, alkohol, syntetisk parfume eller andre skadelige, miljøbelastende og hormonforstyrrende ingredienser.

Det er rene, enkle og økologiske plejeprodukter uden skjulte overraskelser eller ubehagelige stoffer.

Nogle af de mest populære produkter fra Urtekram er:
Urtekram kokosolie koldpresset er et åbenlyst alternativt til smør og olie.
Kernesund familie og Sundhedsrevolutionen anbefaler kokosolie i madlavningen, og det har gjort, at flere og flere har fået øjnene op for at bruge kokosolie til madlavningen. Urtekram kokosolie har en mild smag og en duft, der gør den god til de fleste varme retter.

Urtekram shampoo
Er én af flere shampooer, som du kan vælge mellem på vores site. Der findes urtekram shampoo til alle slags
hårtyper med no perfume. Altså ingen parfume, mens shampooen heller ikke indeholder tensider men kun urtestrakter, hvedeproteiner, sæbestoffer fra oliepalmer samt vegetabilske olier. Det er forkælelse til dig og dit hår i form af naturlige og økologiske produkter, der er uden skjulte overraskelser eller ubehagelige stoffer.

Urtekram Tandpasta
Er naturlig tandpasta, der skåner dine slimhinder for den irritation, der kan opstå ved de syntetiske skummemidler i almindelig tandpasta. Tandpastaen er da også uden fluor og natiumlaurylsulfat, der normalt tilsættes tandpasta for at få det til at skumme. Urtekram tandpasta indeholder kridt og aktive virkestoffer, der renser tænderne og stimulerer tandkødet, mens tænderne bliver hvidere. ”Tandpastaen smager dejligt, skummer ikke helt vildt meget og er super effektiv. Det bedste er, at man ikke har brugt dyreforsøg,” skriver Anke Christiansen i sin anmeldelse af urtekram tandpasta. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.