Urtekram Krydderier

Giv din madlavning farve og smag med de mange fantastiske krydderier fra Urtekram. De økologiske krydderier fås både som enkelte krydderier og krydderiblandinger, så du nemt kan smage din mad perfekt til. 

Urtekram Food | Smagen af hele verden | Populære krydderier

Urtekram Food - krydderier, kolonialvarer og meget mere

Urtekrams enorme sortiment dækker både over Urtekram Food og Urtekram Bodycare. Uanset hvilket produkt fra Urtekram, du vælger, er du sikret høj kvalitet og naturlige ingredienser. Siden 70’erne har Urtekram arbejdet for et sundere liv, hvor økologi, bæredygtighed, miljø og dyrevelfærd er blandt kerneværdierne. I dag er Urtekrams mange kolonialvarer populære blandt danskere, som gerne vil handle ved danske butikker med miljø for øje. 

Du finder bl.a. økologisk Urtekram mel af mange forskellige kornsorter, f.eks. havremel, boghvedemel og kokosmel. Derudover er der masser af olier, tørrede madvarer og kerner, som kan bruges i kolde såvel som varme retter. 


Krydderier fra hele verden

Hemmeligheden bag de fantastiske krydderier og den høje kvalitet findes i den nøje udvælgelsesproces, krydderierne skal igennem. Både høst og forarbejdning har stor indflydelse på Urtekrams krydderiers kvalitet, ligesom vind og jordbundsforhold har betydning for aromaen. Krydderierne behandles derfor nænsomt, så kvaliteten er i top! 

I det store udvalg af krydderier fra Urtekram finder du smage fra hele verden. I Danmark har madlavning ikke tradition for kraftige smage og masser af krydderi, hvorfor du kan udforske det asiatiske, mellemøstlige eller italienske køkken med krydderier. 

Du kan med fordel benytte de mange Urtekram krydderier i kombination på kryds og tværs, ligesom du både kan krydre kød og lave fantastiske vegetarretter med de mange smage. Vil du have mere inspiration til, hvordan du kan krydre din mad og lære nye opskrifter? I vores opskriftunivers finder du masser af lækre retter.  Populære Urtekram krydderier

Vil du prøve nye krydderier, men mangler du inspiration til, hvordan du kan bruge dem? Du kan læse mere om de mest populære krydderier fra Urtekram samt hvordan du bruger dem nedenfor! 

Urtekram allround krydderi

Allround krydderi er præcis hvad navnet lover: Et perfekt krydderi til alt slags mad! Med ingredienser som himalayasalt, hvidløg, paprika, peber, timian og chili har det populære allround krydderi potentiale til at blive dit fortrukne krydderi, hvis din madlavning lige mangler det sidste. Urtekrams allround krydderi er selvfølgelig økologisk og er, ligesom mange andre Urtekram krydderier, udviklet i samarbejde med kostvejleder Lene Hansson. 

Urtekram Karry

Er du til spændende wokretter med smag af Asien? Den medium stærke karry fra Urtekram er kraftig og varm i smagen. Tilbage i 2008 vandt krydderiet Børstens fødevarepris og det er ikke for ingenting, at karryen forsat er blandt de mest populære krydderier. Svits den kort på panden, så smagen virkelig træder frem. 

Urtekram Italiensk krydderi

Elsker du det italienske køkken med pasta, kød, fisk og skaldyr? Med Urtekrams italienske krydderi kan du bevæge dig rundt i Toscanas landkøkken - helt uden at forlade dit hjem. Brug krydderiet til kylling, i din lækre pastaret eller i din tomatsovs.  


Krydderier hos Med24.dk

Køb krydderier online og udforsk det store udvalg! Du vil ofte opleve gode tilbud på Urtekram krydderier og mange andre, lækre mærker. Giv din madlavning smag og varme med ingefær, gurkemeje og chili, eller lav lækker grød med kanel, vaniljesukker og kardemomme.  


link til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.