Urtekram Tandpasta

Sunde og stærke tænder bidrager til en høj livskvalitet. Urtekrams udvalg af flotte og effektive tandpastaer hjælper din familie og dig med at holde tænderne rene. Se hele udvalget af økologiske tandpastaer med og uden fluor her.  

Urtekram tandpasta | Tandpasta uden fluor | Børnetandpasta 

Urtekram tandpasta – et naturligt valg

Urtekram har siden grundlæggelsen i 1972 gået forrest i kampen for gode, økologiske og mere bæredygtige produkter til alle. Urtekram er særlig kendt for deres store sortiment af økologiske krydderier og de mange glutenfrie produkter til bagning og madlavning. Også indenfor personlige pleje er mærket populært. Hos Urtekram Body Care er der naturlige plejeprodukter til alle, uanset om du leder efter shampoo, bodyscrub, hudpleje til baby eller bodylotion. 

Naturlighed gennemsyrer hele Urtekram og dette ses også i deres mange tandpastaer, der alle er EcoCert-mærkede. Denne mærkning er din garanti for en miljøvenlig fremstilling med et ansvarligt brug af ressourcer. 

Produkterne er derfor også uden parabener, phenoxyethanol, parfume, GMO og kunstige farver. Alle tandpastaerne er desuden certificeret veganske og ikke testet på dyr, så du kan med god samvittighed bruge Urtekrams tandpasta, hvis du er veganer. 

Noget for enhver smag

Sortimentet af tandpasta rummer mange gode smage, der efterlader din mund ren med en dejlig, frisk eftersmag. Du kan bl.a. prøve den populære Aloe Vera Tandpasta, som er fluorfri og indeholder aloe vera, myrra og styrkende magnoliebarekstrat. Alle disse ting er med til at beskytte tandkødet og hjælpe med at holde en god mundhygiejne.  


Tandpasta uden fluor - hvilken tandpasta er bedst?

Mange af Urtekrams tandpastaer er fluorfri, og er til dig, som ikke bryder dig om at få fluor ind i kroppen. Det er dog vigtigt at understrege, at fluor ikke er farligt for dig. Fluoren i din tandpasta er nemlig fluorid, der i sig selv er et ganske ufarligt stof. Det kan dog være farligt i store mængder, men her skal der rigtig meget tandpasta til. 

Spiser et barn under 5 år mere end en halv tube tandpasta med det højeste tilladte indhold af fluor, kan der ske en forgiftning. Med andre ord er det altså ikke farligt at indtage fluor i den mængde, som der findes i tandpasta. Du kan læse meget mere om fluor i tandpasta i denne artikel

Der er stadig mange, som ikke bryder sig om fluor i tandpasta, og hertil er de fluorfrie tandpasta gode. Urtekrams fluorfri tandpasta rummer tandpastaerne Aloe Vera, Mint & Green Tea, Eucalyptus og Tea Tree.  


Rene børnebisser - tandpasta til børn

Det kan være en udfordring at børste tænder på børn. Nogle bryder sig ikke om smagen af tandpasta, andre kører rundt med tungen mens der børstes, mens nogle tredje bare synes, at det er ubehageligt. Urtekrams børnetandpastaer kan være med til at gøre tandbørstningen lidt sjovere. Du kan vælge mellem varianterne Tuttifrutti og Lakrids, der begge er uden fluor. Du kan se alle tandbørster til børn her eller se alle bæredygtige varianter, så både du og dit barn kan skåne miljøet.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?