Tandbørster til børn

Hos Med24.dk har vi tandbørster til børn i alle aldre. Du kan finde både skaft, hoved, børste og design, som sikrer de bedste vilkår for dit barns mund- og tandpleje. Vi har endog børnetandbørster fra kendte mærker som Jordan, Colgate, Oral-B og Ekulf til skarpe priser!

Find netop den tandbørste, der imødegår dit barns behov. Vi garanterer, at tandbørstningen kan blive komfortabel, effektiv og sikker blot med det rette udstyr. Læs mere om valg af den rette tandbørste! 

79 Produkt(er)

Den rette tandbørste til baby eller barn

Børns mund og tandsæt adskiller sig på mange måder fra voksnes. Det skyldes, at børnenes mund vokser alt sammen imens, at mælketænder og tandsæt ændrer sig gennem årene.

Når tænderne, tandkødet og gummerne er i udvikling, er de typisk mere sårbare. Derfor kræver babyer og børn en helt speciel og blød tandbørste, som både kan tage skånsomt, men sikkert og gavnligt hånd om deres mund.  

Hvilken tandbørste skal jeg vælge til mit barn?

Det er forskelligt, hvad man som forældre eller barn foretrækker at anvende til at holde tænderne fine og rene. Du kan både få de almindelige tandbørster, elektriske tandbørster, en finger tandbørste, tandbørstesæt og de nedbrydelige tandbørster i vores sortiment.

Mange vælger at gå ud fra den pågældende aldersgruppe de diverse mærker og tandbørster har angivet. Vi tilbyder herunder børnetandbørster, som er specieludviklet fra 0-9+ år! Det er blot vigtigt, at du vælger en skånsom tandbørste, som er skræddersyet til mundpleje hos spædbørn, tumlingen eller børn. Vi har samlet alle de kvalitetsbevidste mærker og sunde valg til børn lige her på siden! 

Populære valg

Blandt de mest populære valg indenfor følgende aldersgrupper findes:
0-3 år   
Ekulf Twice Baby Tandbørste. Tandbørsten har et ergonomisk håndtag, som er en anelse længere end sædvanlig - det gør at forælder og barn kan holde ved børsten samtidig for en bedre og lærerig oplevelse. Den besidder et kompakt design, som sammen med den bløde børste gør det let at børste alle tandflader på en gavnlig og komfortabel vis.

3-6 år
Ekulf Twice Kid Tandbørste   
Tandbørsten er specielt designet til børn mellem 3-6 år. Børsten har et kompakt design, en afrundet top og bløde børster. Børstehovedet er væsentligt mindre end hos en almindelig tandbørste.

6-9 år
Jordan Step Tandbørste. Med Jodan Step tages kampen op mod de udfordringer, der kan opstå, når børn i alderen 6-9 år selv skal til at holde tænderne og mellemrum rene og bakteriefri.

Børsten er udviklet rund og tæt, så den kan sørge for optimal rengøring af både kindtænder, vanskelige områder mellem tænderne samt tandkødet. Det runde skaft skaber gode rotationsmuligheder og et godt greb for både voksne og børn. 

Sådan sikrer du en optimal mund- og tandpleje

Du kan hurtigt og nemt tjekke, om du har børstet barnets tænder optimalt med Gum red-cote farvetabletter – disse påviser nemlig mangelfuld tandbørstning. Det er vigtigt, at mund og tænder er børstet ordentligt, så barnet kan forebygge huller, tandkødssygdomme og andre gener.

Start med at børste babyens tænder to gange om dagen, når du kan ane de første mælketænder. Du kan også anvende en fingertandbørste til at massere de ømme gummer, inden de første tænder dukker op. Den vigtigste tandbørstning er lige før sengetid. Smør lidt tandpasta på tandbørsten - svarende til dit barns lillefingernegl. Benyt helst en børnetandpasta!

Tænderne skal børstes grundigt med cirkulære bevægelser. Hvis ikke at tandbørstningen er nok til at rengøre tænkerne, kan du altid supplere med tandtråd

Præg tandbørsterutinen med glæde, fest og farver

Vi ved, at det ikke altid er lige sjovt at børste tænder på børn. De kan nemt blive hysteriske, kede af det og urolige. Nogle gange er det de små og kreative beføjelser, der skal til for at gøre tandbørstningen til noget børnene vil være en del af.

Derfor kan du finde søde og sjove tandkrus fra Jack N’ Jill med forskellige motiver. Er dit barn ellevild med Frost (Frozen), Star Wars eller Cars? Så har vi både eltandbørster og børstehoveder med motiver fra de kendte børnefilm.

Jack N’ Jill elektrisk tandbørste med musik er desuden et sjovt input, som kan fange barnets opmærksomhed fremfor børstningen. Tandbørsten er egnet for børn i alderen 3+ år.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.