Tandpasta til børn

En god tandpasta skal kunne holde dit barns tænder rene og fri for bakterier. Hos Med24.dk har vi samlet sunde valg blandt kundeforetrukne mærker som Zendium, Biorepair, Jack N’ Jill, Jordan samt Colgate. Køb en sikker og omhyggelig mund- og tandpleje til dit barn lige her! Læs mere om tandpasta til børn.

29 Produkt(er)

Tandpasta beskytter tænder og tandkød

I munden findes milliarder af bakterier – gode som dårlige. Som bekendt er det de dårlige bakterier, som fører til tandproblemer og tandkødssygdomme, hvorimod gode bakterier er helt optimale for en naturlig beskyttelse af mund og tænder.

Når barnets mund er i udvikling, er både tænder og tandkød sårbare - de er blandt andet mere modtagelige overfor skader. Det er derfor vigtigt, at der tages nøje hånd om barnets mundpleje. Dette sker ved brug af intet mindre end den rette børnetandpasta og tandbørste.  

Hvilken tandpasta skal jeg vælge til mit barn?

Når du vælger en tandpasta til dit barn, er det først og fremmest vigtigt at sørge for, at ingredienserne er milde for de nye tænder, ikke irriterer tandkødet eller det følsomme væv i barnets mund.

Vi har hertil samlet de største favoritter blandt børnetandpasta, for at sikre det, der er bedst for dit barn. Vær opmærksom på, at behovene dog kan være forskellige fra barn til barn. Nogle forældre foretrækker blandt andet at benytte fluor mod caries – andre vil helst undgå det. Man anvender primært børnetandpasta for at undgå overdosering af fluor.

Dit barn har andre smagsløg
I barnets mund er smagsløgene anderledes end hos voksne. Mange børn er ekstra afskrækkede fra børsterutinen grundet "voksen tandpastaen" og dens velkendte friske smag. At børnetandpastaer ofte indeholder en aroma af eksempelvis jordbær, er derfor ikke blot tiltænkt den søde tand. Det er derimod en praktisk måde at give barnet en god og tilfredsstillende oplevelse, som gør at tandbørsterutinen kan komme til at hænge ved. 

Hvor meget tandpasta skal jeg bruge?

Hovedreglen lyder, at man aldrig skal anvende mere tandpasta end størrelsen på barnets lillefingernegl. Hvis man anvender for store mængder tandpasta til sit barn, kan det resultere i en forstyrrelse i dannelsen af emaljen på de tænder, der endnu ikke er kommet op - især hvis du benytter dig af en tandpasta med flour (flourid).

Når de første tænder dukker op...
Skal du begynde at børste babyens tænder to gange dagligt. Det vigtigste tidspunkt er lige før sengetid. Benyt altid en børnetandbørste samt børnetandpasta. Smør den mængde tandpasta på, som svarer til barnets lillefingernegl og børst i cirkulære bevægelser i ca. 2 min.

Husk endelig at lære barnet at spytte den overskydende tandpasta ud. Det er bedst, at tandpasta ikke sluges. Størstedelen af alle tandpastaer er dog sikre at få ned i mavesækken.  

Prøv børnenes favoritter

Zendium Kids 0-5 år
Med Zendium Kids tandpasta boostes de gode bakterier, alt sammen mens de dårlige undertrykkes. Zendium indeholder samme, naturlige enzymer og proteiner, som munden benytter til at bekæmpe huller og tandkødsproblemer. Denne tandpasta er udviklet til de små, som er ved at udvikle/har fået de første mælketænder. En mild og naturlig smag af frugt, gør den til en favorit blandt flere børn.   

Biorepair Junior Tandpasta
Med en lækker smag af jordbær fås den velkendte røde Biorepair nu også til børn! Biorepair junior indeholder ikke flour, men derimod krystaller, som ikke er skadeligr for barnet at sluge. Krystallerne beskytter og reparerer blandt andet emaljen.

Urtekram Børnetandpasta
Vælg mellem lakridssmag og tuttifrutti. Begge varianter er uden flour og er bestående af alt det, som er godt for dit barn og miljøet. I Urtekram Børnetandpasta findes kridt og aktive virkestoffer, som både renser tænderne, stimulerer tandkødet og hjælper mod misfarvninger.

Jack N’ Jill Børnetandpasta med jordbærsmag
Jack N’ Jill har gjort børsterutinen til en mere glædesfyldt fornøjelse ved hjælp af en skøn jordbærsmag gemt i tandpastaens miljøbevidste emballage. I ingredienslisten findes bakteriehæmmende stoffer samt økologisk morgenfruesalve ekstrakt, der er med til at give gummerne ro efter børstning.

Jordan Børnetandpasta
I søde designs og milde frugtsmage findes Jordan Kids Børnetandpasta, som er tilpasset børnenes smagsløg. Tandpastaen har et lavt indhold af flour, der er tilpasset børns behov og sikrer mælketændernes fulde beskyttelse mod caries (huller).  

Køb tandpasta til børn billigt og trygt hos Med24.dk

Find den tandpasta, som imødekommer dit barns behov og ønsker lige her på siden! Med24.dk tilbyder både miljøbevidste, kvalitetsprægede og sunde valg for dig og dit barn. Tandpastaerne kommer i sjove designs, lækre smagsvarianter og til en skarp pris. Find børnetandpasta med eller uden flour.

Pssst - Har du hørt om vores medlemsfordele? Snyd ikke dig selv for de mange goder, der er at hente ved at være medlem af Med24.dk - det er ganske gratis både at være/oprette sig som medlem.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.