Urtekram Håndcreme

Få bløde og velplejede hænder med en næringsrig håndcreme fra Urtekram. Alle håndcremerne er økologiske og veganske, og så er de rige på effektive og naturlige ingredienser. 

Få sund og velplejet hud | Økologiske og nærende ingredienser | Miljøvenlig emballage 

Få sund og velplejet hud

Med udgangspunkt i de bedste naturlige ingredienser, har Urtekram udviklet forskellige økologiske håndcremer, der plejer og fugter huden grundigt. Håndcremerne er perfekte at have med i tasken eller til at stå på køkkenbordet, så du kan give hænderne en omgang pleje, når du har vasket dem.  

I det kolde vejr kan hænderne også være mere udsatte overfor udtørring, og med en praktisk håndcreme ved hånden er fugten aldrig langt væk. De plejende håndcremer forkæler både huden og sanserne med deres aktive ingredienser og skønne dufte, og så absorberes de hurtigt uden at fedte, så du frit kan bruge hænderne uden at klistre. 


Økologiske og nærende ingredienser

Uanset hvilken håndcreme du vælger, får du en effektiv og økologisk håndcreme, hvis aktive ingredienser giver fugt og næring. Læs mere om de forskellige varianter her: 

Urtekram Nordic Birch

Nordic Birch er en intensivt fugtende håndcreme med økologiske olier, der er udviklet specielt til den daglige pleje af hænder og negle. Planteekstrakter fra birkeblade og magnoliebark styrker huden og neglene mens en kombination af sheasmør, mandelolie, glycerin og jojobaolie giver intens fugt uden at virke fedtet eller klistret. Håndcremen har en mild duft af kornblomst. 

Urtekram Coconut

Den plejende håndcreme Coconut kan med jomfru kokosolie, hyaluronsyre og hexapeptider aktivt styrke din hud og dine negle ved regelmæssigt brug. Nærende ekstrakter fra aloe vera og magnoliebark giver sammen med mandelolie håndcremen sine plejende egenskaber, og så er håndcremen tilsat æterisk appelsinolie, der sammen med kokosolien giver cremen en let, sød og tropisk duft.  

Urtekram Aloe Vera

Aloe vera er efterhånden en kendt ingrediens i mange hudplejeprodukter på grund af dets fugtgivende egenskaber. Derfor egner denne håndcreme sig særligt godt til tørre hænder, som har brug for ekstra fugt og næring, så huden lettere kan hele og holde sig sund og stærk. De forskellige botaniske ekstrakter giver sammen med æterisk appelsinolie cremen en sød og frisk duft.  

Urtekram Green Matcha

Green Matcha håndcremen er rig på antioxidanter fra grøn matcha te, som fugter huden i dybden. I cremen finder du mikroalgeekstrakt, der beskytter huden mod skadelig luftforurening, og cremen efterlader huden blød og sund, selvom huden inden brug er tør og træt. 

Urtekram Morning Haze

Med udgangspunkt i de naturlige næringsstoffer, der findes i de smukke, uberørte dele af den nordiske natur, giver håndcremen Morning Haze pleje og fugt til hænder og neglebånd. Med vitamin C og E fra multebær, hyldebær og tranebær kan cremen virke særligt nærende og revitaliserende på alle hudtyper, fordi antioxidanterne kombineres med hyaluronsyre og naturligt solsikkeprotein.  


Miljøvenlig emballage

Da bæredygtighed og grønne tanker fylder meget hos Urtekram, har de valgt at tage ansvar og værne om miljøet ved at ændre på deres emballager, så de er blevet mere bæredygtige. Deres plastemballager, som fx tuberne med håndcreme, er lavet af 50% plantebaseret plastik, der stammer fra sukkerrør - nærmere bestemt sukkerrørsaffald fra fødevareindustrien. Låget på tuben er endnu ikke plantebaseret, fordi der intet plantebaseret alternativ findes, der er stærk nok og lever op til kvalitetskravene til låg. Ved at fremstille tuben af plantebaseret plast, hjælper Urtekram med at reducere belastningen af miljøet, fordi sukkerrørene er en fornyelig ressource og man udnytter affaldsfraktionen. 


Køb Urtekram håndcreme hos Med24.dk

Find alle favoritterne fra Urtekram her hos Med24.dk, hvor vi altid har skarpe priser og gode tilbud. Foruden håndcreme fra Urtekram kan du finde et væld af produkter til ansigts- og kropspleje for hele familien, der er baseret på naturlige og økologiske ingredienser af bedste kvalitet. Urtekram hudpleje er ene økologiske produkter – se alle produkter fra Urtekram Body Care her! 

Gå til top - Med24.dk

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?