Urtekram Badesæber

De veganske og økologiske badesæber fra Urtekram har naturlige og velduftende ingredienser, der forkæler både huden og sanserne i badet.  

Økologiske og bæredygtige produkter | Badesæbe i praktisk emballage  | Urtekram No Perfume 

22 Produkt(er)

Økologiske og bæredygtige produkter

Kendetegnet ved alle Urtekrams produkter inklusiv deres badesæbe er brugen af økologiske, naturlige og bæredygtige ingredienser, der tager hensyn til både miljøet og din huds sundhed. De effektive og skønne produkter er altid i bedste kvalitet, og det har også medført en stor interesse og efterspørgsel efter Urtekrams produkter, der nu sælges i mere end 36 lande verden over. 

Hos Urtekram arbejder de på at få så miljøvenlige emballager som muligt, og til plastemballagerne bruges der plantebaseret plastik, der stammer fra sukkerrør. Ved at bruge en fornyelig ressource har Urtekram reduceret deres CO2-aftryk, fordi produktionen af sukkerrør er med til at nedsætte mængden af CO2 i atmosfæren. Alle Urtekrams produkter til krop- og hudpleje bærer desuden certificeringen Ecocert Cosmos Organic, der sikrer dig, at produkterne er økologiske. Alle badesæberne er veganske, hvilket vil sige, at der ikke er blevet anvendt animalske ingredienser til sæberne, og at der ikke testes på dyr. 


Badesæbe i praktisk emballage

Urtekram har tre forskellige størrelser på deres badesæber, hvor du enten får en flaske med 180 ml, 245 ml eller 500 ml. Badesæben med 180 ml er Urtekram Green Matcha Cream Wash, som kommer i en smart tube, som du kan have stående på badeværelset eller tage med i træningstasken for at bruge i omklædningsrummet.  

De mellemstore flasker med 245 ml er udstyret med en smart pumpe for let dosering, så du let kan få den ønskede mængde sæbe ud i hænderne, inden du fordeler sæben på kroppen. Hvis du har din badesæbe til at stå i badet, kan du få et pump sæbe ud i den ene hånd, hvor du samtidig kan have den anden hånd fri.  

De helt store 500 ml flasker giver dig badesæbe nok til lang tid, og det er desuden et godt valg, hvis I er mange i familien om at dele sæben. De store flasker har et kliklåg, og du behøver altså ikke at skrue låget helt af ved hvert brug. Når du bruger sæben fordeler du den ønskede mængde sæbe i hænderne, hvorefter du masserer hele kroppen ind, så sæben skummer op. Vær grundig med at skylle al sæben af kroppen, så du ikke har rester af sæbe til at sidde på huden efter badet.  


Urtekram No Perfume

Serien No Perfume fra Urtekram tager særligt hensyn til dig med sart hud, og alle produkterne i serien er derfor Allergy Certified. Hele serien er parfumefri og produkterne indeholder plejende og fugtgivende aloe vera og glycerol, så du kan give din hud fugt og pleje uden duft. Hvis du har parfumeallergier er serien derfor et perfekt valg, hvor du kan få god næring og pleje uden risiko for en allergisk reaktion – desuden er flere af produkterne specielt velegnede til babyer og små børn med sart hud.  


Køb økologisk sæbe fra Urtekram hos Med24.dk

Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af økologisk sæbe fra Urtekram, der både omfatter kropssæbe, håndsæbe og shampoo. Badesæben kan bruges både i brusebadet og i badekarret, og den egner sig til alle aldre. Find alt indenfor naturlig kropspleje til hele familien og forkæl dig selv og dine nærmeste med skønne og naturlige produkter. Her på siden finder du altid sæberne til skarpe priser og med gode tilbud – Husk at vi har lynhurtig levering samt fri fragt på alle ordrer fra 200 DKK. 

Gå til top - Med24.dk

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.