Urtekram shampoo

Kast blikket over det store udvalg af naturlig og velduftende shampoo fra Urtekram og find den shampoo, der passer til din hårtype og hovedbund. 

Shampoo til alle hårtyper | Miljøvenlig og praktisk emballage | Shampoo til børn 

Shampoo til alle hårtyper

Der findes mange forskellige hårtyper, men uanset om du har fint hår, tykt hår, krøller eller noget helt fjerde, kan du fra Urtekram finde en shampoo, der passer til dine behov. Med ene naturlige, økologiske og rene ingredienser fra den fantastiske vilde natur giver shampooerne fra Urtekram pleje og næring til dit hår, samtidig med at de forkæler sanserne med de fortryllende dufte.  

En af de særlige ingredienserne i Urtekrams økologiske shampoo er ekstrakt fra aloe vera, der er både nærende og reparerende for håret og hovedbunden. Aloe vera er kendt for sine fugtgivende egenskaber, og så hjælper det til at opretholde hovedbundens naturlige fugtbalance sammen med hyaluronsyre. I Urtekram Aloe Vera Shampoo får du en intens dybdefugtende virkning fra shampooens høje indhold af aloe vera, og de æteriske olier fra citronmelisse, mynte og appelsin giver shampooen en frisk duft af citrus.  

Andre ingredienser i Urtekrams produkter er fx rose, nordisk birk, rasul (også kendt som marrokansk lerjord), tea tree oil, lavendel, rosemarin, kokos, jojobaolie, nordiske bær, kamille, eukalyptus og mange flere. Urtekram Nettle Shampoo er en særlig shampoo med brændenældeekstrakt, der i kombination med aloe vera giver pleje til en særligt tør hovedbund, og som egner sig godt mod skæl i hovedbunden.  


No Perfume Shampoo – allergivenlig shampoo

Hvis du har sart hovedbund eller reagerer på parfume i produkter, er Urtekram No Perfume Shampoo et godt valg til dig. Den milde shampoo er Allergy Certified og indeholder derfor ingen parfume eller allergifremkaldende stoffer, men den er derimod baseret på milde, naturlige og økologiske ingredienser, der giver håret fugt og pleje. De vaskeaktive stoffer er fra forsæbet kokosolie, og kombinationen af aloe vera, glycerin og squalene giver fugt og næring til håret, så det efterlades silkeblødt og sundt efter hårvask.  


Miljøvenlig og praktisk emballage

Urtekrams shampoo findes i forskellige størrelser alt efter om du skal have en flaske shampoo til træningstasken eller en stor flaske til lang tids brug. De små flasker med 250 ml er udstyret med et smart og praktisk kliklåg, der hurtigt kan åbnes og doseres med en enkelt hånd. Denne størrelse er praktisk at have liggende i din træningstaske eller til at have med på rejsen, og kliklåget giver en meget lille risiko for at flasken spilder shampoo i din taske.  

Den større flasketype indeholder 500 ml shampoo og har samme smarte kliklåg som de små flasker. Vælg denne størrelse for at få shampoo nok til lang tids brug men samtidig få en flaske, der handy og praktisk at tage med på familieferien.  

De største flasker med shampoo indeholder hele 1000 ml, og disse er et godt valg, hvis du allerede har en favoritshampoo, som du ved passer godt til dit hår og din hårbund. De store flasker har pumpelåg, så du let kan dosere en passende mængde shampoo i hånden, uden at du behøver at døje med at håndtere den store flaske. På grund af flaskens størrelse står den nemlig stabilt og sikkert på badeværelset, og du behøver kun sjældent skifte flasken ud, når du har brugt al shampooen.  

Da bæredygtighed og naturen er hjertesager hos Urtekram, har de længe arbejdet på og eksperimenteret med at fremstille så bæredygtige emballager som muligt. Deres plastflasker med shampoo laves af plantebaseret plast fra sukkerrør, som er et restprodukt fra sukkerrørsproduktionen. Ved at anvende en fornyelig ressource hjælper Urtekram til at reducere den samlede mængde affald, samtidig med at sukkerrørerne gennem deres levetid trækker CO2 ud af atmosfæren, så den samlede mængde CO2 i atmosfæren bliver mindre.  


Shampoo til børn

Urtekram shampoo til børn er en særlig shampoo, der med milde ingredienser tager hensyn til børns sarte hud, så dit barn undgår at skulle døje med irriteret hovedbund. Shampooen både plejer og giver fugt, og så har den en skøn og mild duft. Ligesom alle andre af Urtekrams varianter af shampoo er denne shampoo til børn certificeret økologisk og vegansk, og så bærer den mærkningen Leaping Bunny, som er din sikkerhed for, at produktet ikke er testet på dyr. Shampooen findes i flasker med 250 ml og 500 ml, og begge flasker er udstyret med et praktisk kliklåg for hurtig og enkel dosering. 


Køb Urtekram shampoo hos Med24.dk

Find din næste plejende og økologiske shampoo fra Urtekram billigt hos Med24.dk. Her finder du et stort udvalg af velduftende shampoo foruden en masse andre lækre produkter til kropspleje og hårpleje. Uanset om du er på udkig efter en shampoo mod skæl i hovedbunden, en kokosshampoo, en shampoo til børn eller noget helt fjerde, kan du med stor sandsynlighed finde et perfekt valg her på siden – altid til skarpe priser og godt tilbud! 

Gå til top - Med24.dk

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.