Urtekram Håndsæbe

Find lækker økologisk og velduftende håndsæbe fra Urtekram - både som fast sæbe og flydende håndsæbe.  

Urtekram og økologi | Flydende håndsæbe | Fast håndsæbe | Allergivenlig og parfumefri håndsæbe 

Urtekram og økologi

Hos Urtekram har det siden firmaets start i 1972 været økologi og bæredygtighed, der har været de vigtigste hjertesager, når det kommer til at tilbyde skønne og effektive produkter til den enkle, naturlige og rene livsstil. I dag sælges Urtekrams økologiske produkter i mere end 36 lande verden over, men det er stadig værdier som økologi, miljøbevidsthed og bæredygtighed, der er i fokus.  

Alle Urtekrams produkter til krop- og hudpleje bærer certificeringen Ecocert Cosmos Organic, og så er alle håndsæberne veganske, hvilket vil sige, at der ikke er blevet anvendt animalske ingredienser til sæberne, og at der ikke testes på dyr.  


Bæredygtig emballage

Alle Urtekrams håndsæber er i plastemballage, men det er en plastemballage med omtanke. Emballagen produceres nemlig af sukkerrør, som stammer fra sukkerrørsaffald fra fødevareindustrien. Under produktionen af sukkerrør optager sukkerrørene CO2 fra atmosfæren, og ved at anvende en fornyelig ressource, hjælper emballagen til at nedsætte mængden af CO2 i atmosfæren og nyttiggøre affaldsfraktionen. I flaskerne med håndsæbe får du 380 ml sæbe, og hele 70% af emballagen er lavet af plantebaseret plastik, men pumperne til sæberne er endnu ikke produceret af plast fra bæredygtige sukkerrør, fordi det endnu ikke er muligt at fremstille en pumpe af tilstrækkelig kvalitet og styrke – men der arbejdes på sagen! 


Flydende håndsæbe

Urtekram har hele 10 forskellige flydende håndsæber i deres sortiment, der alle er økologiske og af fineste kvalitet. Håndsæberne vasker effektivt dine hænder rene for skidt, snavs og smitsomme stoffer, men de er stadig baseret på milde og naturlige ingredienser, der tager hensyn til din huds sundhed. De forskellige håndsæber har duft og virkning af forskellige rene og effektive ingredienser som fx kokos, birkeblade, agerpadderokke, squalene, rose, lavendelolie, eukalyptusolie, rørsukker og rene æteriske olier. Uanset hvilken håndsæbe du vælger, vil du få en luksus håndsæbe, der efterlader huden ren og gennemfugtet. 

Urtekram håndsæbe aloe vera

Den fine håndsæbe med grøn etiket er Urtekram Aloe Vera Håndsæbe, som er en sæbe med basis i mild, forsæbet kokosolie, der nænsomt vasker hænderne uden at virke udtørrende. Håndsæben indeholder desuden en nærende kombination af økologisk aloe vera-ekstrakt, glycerin og squalane, som hjælper huden med at opretholde sin naturlige fugtbalance. De æteriske olier fra citronmelisse, mynte og appelsin giver sæben en dejlig og forfriskende duft af citrus.  


Urtekram fast håndsæbe - sæbebar

Fra Urtekram kan du også finde 4 forskellige faste håndsæber i varianterne Rose, Aloe Vera, Lavender og No Perfume. En fast sæbebar er god til daglig pleje af dine hænder, og ved at lade sæben ligge til tørre i en sæbeskål undgår du, at sæben bliver grosted for bakterier. Håndsæberne er baseret på økologisk forsæbet palmeolie og blødgørende mandelolie eller glycerin. 

Når du bruger en fast håndsæbe er det vigtigt, at du sørger for at gnubbe hænderne rene, fordi sæbens funktion er at løsne skidtet men ikke automatisk at desinficere hænderne. Når du efterfølgende skyller hænderne, skyller du dem rene for både sæbe, snavs og smitsomme stoffer.  


Parfumefri håndsæbe til sart hud

Hvis du gerne vil have en helt mild håndsæbe, som skånsomt renser hænderne uden brug af parfume, har Urtekram to parfumefri håndsæber. Dette er både en fast håndsæbe og en flydende håndsæbe, der begge bærer certificeringen Allergy Certified. Disse håndsæber er velegnede til dig med særlig sart hud, som er på jagt efter en sæbe, der ikke irriterer huden eller kan fremkalde allergi. Urtekram håndsæbe uden parfume er desuden en del af serien No Perfume fra Urtekram, der er økologisk certificeret og 100% parfumefri hudpleje for hele familien. Serien indeholder foruden håndsæbe produkter som zinksalve, bodylotion, shampoo, showergel, deodorant, balsam, kropsolie og bodylotion til baby.  


Køb Urtekram håndsæbe og plejeprodukter hos Med24.dk

Urtekram tilbyder økologisk pleje fra top til tå gennem deres hav af spændende plejeprodukter til både ansigt, hår, krop, fødder, hænder og tænder. Produkterne kommer i forskellige serier, hvor særlige ingredienser giver produkterne unikke egenskaber og dufte som fx kokos, aloe vera, rørsukker, rose eller nordisk birk. Her på siden finder du økologisk sæbe fra Urtekram – altid til skarpe priser og med gode tilbud. 

Gå til top - Med24.dk

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?