Eucerin Dermopurifyer Oil Control scrub - 100 ml.

1
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin DermoPurifyer
Varenummer: 39746

Eucerin Dermopurifyer Oil Control scrub fjerner døde hudceller og efterlader huden glat og fin

Eucerin Dermopurifyer Oil Control scrub er en oliefri skrub til ansigtet og krop til dig med urenhud, bumser og hudorme. Skrubben indeholder Lactic Acid som modvirker urenheder i huden. Scrubben indeholder naturlige mikropartikler, som fjerner døde hudceller. Den kan også anvendes til at fjerne en let makeup.

Egenskaber

  • Fjerner døde hudceller
  • Modvirker bumser og hudorme
  • Efterlader huden fin og glat i overfladen

Anvendelse

Kom lidt vand i ansigtet og/eller på kroppen, inden du anvender scrubben. Massere produktet ind i huden ved cirkulere bevægelser, men husk ikke at trykke for hårdt, da scrubben allerede gør arbejdet for dig. Rens af med vand, tør huden af i et rent håndklæde og afslut nu din hudpleje rutine med creme. Anvendes et par gange om ugen eller efter behov, men er også velegnet til at blive brugt hver dag. 

Eucerin Dermopurifyer

Eucerin DermoPURIFYER-serien er effektiv hudpleje til uren hud. Den unikke kombination af ingredienser bekæmper de fire faktorer til uren hud: Dannelse af hudorme, øget produktion af talg (seborrhea), unormal bakterievækst og inflammation (betændelsestilstand). Eucerin DermoPURIFYER har klinisk og dermatologisk dokumenteret effekt samt hudvenlighed.

Indhold

100 ml..

Aqua Coco Glucoside Coco-Betaine Microcrystalline Cellulose Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer Lactic Acid Sodium Chloride Sodium Hydroxide Cellulose Mannitol Polyquaternium-10 Sodium Benzoate Phenoxyethanol Benzophenone-4 Parfum CI 77289  

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin DermoPurifyer
Varenummer: 39746
Dermokosmetisk
Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.