Eucerin Hyaluron Filler night peeling & serum - 30 ml.

1
Se alle produkter fra Eucerin & Eucerin Hyaluron-Filler
Varenummer: 39750

Eucerin Hyaluron Filler night peeling & serum er et 2in1 produkt - Anti-age og eksfolierende

Eucerin Hyaluron Filler night peeling & serum er en serum med både anti-age- og eksfolierende effekt. Denne serum har to formular, som du blander på hånryggen, inden du påføre den i ansigtet. Den forfiner hudens struktur, fremmer hudcellefornyelse og udglatter linjer, samt blødgøre huden, og får den til at synes mere strålende og klar.

Egenskaber

  • Mindsker linjer og rynker
  • Forfiner hudens struktur og giver mere glød
  • Eksfolierer henover natten og forfiner overfladen

Aktive ingredienser

AHA Complex formularen i dette produkt indeholder glykolsyre, mælkesyre og til sidst gluconolactone som er en polyhydroxy syre. Mælkesyre er en organisk syre, som findes naturligt i din hud og sikre at din hud er velhydreret, og alle 3 syrer er klinisk og dermatologisk testet til skånsomt og effektivt eksfoliere huden. Gluconolactone beskytter huden imod at nedbryde kollagen, og hjælper huden til at bibeholde sin elasticitet. 

Glycine Saponin er en aktiv ingrediens, som stammer fra sojabønner. Formularen har vist sig at øge hyaluronsyre produktionen med op til 256% på celleniveau. 

Hyaluronic Acid er en kombination af høj- og lavmolekylær hyaluronsyre. Højmolekylær hyaluronsyre hjælper med at blødgøre det yderste lag i huden, mens de lavmolekylær hyaluronsyre trænger længere ind i de dybere lag, hvor de dybe rynker stammer fra.

Anvendelse

Påfør cremen om aftenen på en ren afrenset hud. Kan både anvendes i ansigt, på hals og décolleté. Tryk på midten af pumpen for at få begge formular ud, og bland nu de to formular på håndryggen, inde du massere den forsigtigt ind i huden i ansigtet. Vi anbefaler, at du bruger en solfaktor med mindst SPF 30 om dagen, når du anvender dette produkt. 

Eucerin Hyaluron Filler

Når huden ældes falder mængden af det naturlige stof, hyaluronsyre. Som et resultat heraf dannes fine linjer og dybere rynker. Alle produkter i serien Eucerin Hyaluron-Filler indeholder en kombination af høj- og lav molekylær hyaluronsyre samt glycine saponin, der stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre.
Hvis dit primære fokus i hudpleje er linjer og rynker, så brug Eucerin Hyaluron-Filler-serien.

Indhold

30 ml.

Aqua Glycerin Alcohol Denat Glycolic Acid Dimethicone Tapioca Starch Cetearyl Alcohol Glyceryl Stearate Distarch Phosphate PEG-40 Stearate Sodium Hyaluronate Glycine Soja Germ Extract Gluconolactone Panthenol or Dexpanthenol Lactic Acid PEG-150 Distearate Carbomer Xanthan Gum Sodium Hydroxide Trisodium EDTA Phenoxyethanol Parfum

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.