Locobase Protect Fedtcreme - 350 g.

1
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Locobase
Varenummer: 2125

Stor beholdning af Locobase fedtcreme

Locobases fedtcreme er en klassiker, når det gælder hudpleje. Fedtcremen har et højt indhold af fedt på 70%, hvilket gør den særligt velegnet til tør- og meget tør hud. 

Især i koldt og tørt vejr sættes vores hud på prøve, og her er Locobases fedtcreme en god ven. Cremen virker nemlig utroligt nærende og blødgørende i hudlagene, sådan så tør, ru og skællet hud mindsket samt forebygges. Når den bruges regelmæssigt holdes huden fugtig og smidig, selv på de koldeste dage - brug den 15 minutter inden du skal udenfor, for den aller bedste beskyttelse. 

Skånsom formular

Cremen medvirker til at genopbygge hudens naturlige barriere så den holdes sund. Af hensyn til din hud indeholder cremen hverken parfume eller farvestoffer, hvilket også gør den velegnet til hele familien - børn som voksne. I denne variant på 350g er der nok til alle! Køb også de mindre varianter på hhv. 200g og 100g

Anvendelse

Cremen kan bruges over hele kroppen på problemområder, der er ekstra tørre, sarte eller irriterede. Du kan bruge cremen flere gange om dagen efter behov, men den er særligt god inden du skal ud i kulden. 

Forbered dig på vinterens hårde vejr med Locobases fedtcreme!

Indhold: 350g

Ingredienser

Petrolatum, Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-25, Methylparaben, Citric Acid, Sodium Citrate. 

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Astma og Allergi

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.