Locobase Fedtcreme - 200 g

1
Se alle produkter fra Locobase
Varenummer: 34048

Locobase Fedtcreme - Hudplejemiddel til tør- og meget tør hud

Locobase fedtcreme er særligt velegnet til tør og sart hud. Cremen har et fedtindhold på 70%, hvilket medvirker til reparation og genopbygning af en skadet hudbarriere samt heling af tør, ru og skællet hud.

Det høje fedtindhold holder huden blød og smidig, så selv det tørre vejr i de kolde vintermåneder ikke påvirker den på en negativ måde. Fedtcremen virker plejende med det samme, men virker også effektivt forebyggende, når den bruges regelmæssigt. Den populære Locobase fedtcreme fås her i en størrelse på 200g, men kan også købes i størrelserne 100g og 350g. Cremen er en klassiker og et must-have i denne kolde tid! 

Din huds bedste ven

Locobase bestræber sig på at fremstille super skånsomme og effektive produkter. Cremen hjælper dig derfor med at opretholde en sund hud, på en skånsom måde. Fedtcremen er fri for syntetiske stoffer såsom parfume og farve, og er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Af denne grund er cremen god for hele familien - store som små. 

Anvendelse

Fedtcremen er velegnet til både børn og voksne, og kan anvendes på hele kroppen, hver gang der er behov for det. Døjer du med en meget tør hud, kan du med fordel bruge den flere gange om dagen, og påføre den huden et par minutter før du skal udenfor. Er også specielt god mod eksem- og problemhud. 

Locobase holder din hud sund, smidig og velplejet!

Indhold: 200g

Ingredienser

Petrolatum, Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-25, Methylparaben, Citric Acid, Sodium Citrate.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Astma og Allergi

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.