Faaborg Pharma Archiv Creme 250 ml

Faaborg Pharma Archiv Creme er en beskyttende hudcreme.
Se alle produkter fra Faaborg Pharma & Archiv Creme
Varenummer: 4708

Faaborg Pharma Archiv Creme - beskyttende hudcreme med lanolin.

Archiv creme er en fugtighedscreme, som nærer og plejer normal og tør hud. Cremen opbygger hudens naturlige beskyttelsesbarriere, så huden skånes fra påvirkninger udefra - for eksempel vind og vejr. 

Indholdet af lanolin i cremen gøre, at huden tilføres et naturligt fedtstof, som forhindrer den i at udtørre. Med et fedtindhold på 34% gøres huden blødere og mere elastisk gennem fedt og fugt. 

Efter brug vil huden efterlades med et sundt og stærkt udtryk, da den vil være gennemnæret og optimalt beskyttet. Huden vil føles smidig og velplejet. Archiv creme er AllergyCertified og kan derfor bruges selv på følsom hud. Cremen er perfekt til dig, der ønsker at beskytte din hud med den absolut bedste hudpleje, fyldt med naturlige fedtstoffer. 

Anvendelse:

Faaborg Pharmas Archiv creme kan anvendes på hele kroppen efter behov af både børn og voksne.  
Cremen er meget drøj, man skal derfor prøve sig frem til den rette mængde - start først med lidt ad gangen. Cremen trænger hurtigt ind i huden, så den kan sagtens bruges som en dagcreme. Brug den gerne lige efter bad eller håndvask. 

Archiv creme kan fås i større krukker egnet til hele familien, eller til dig som bare har et stort forbrug af denne rige creme. 

Udbytte:

Cremen har været produceret siden 1964, så den er utrolig velkendt på markedet. Der anvendes udelukkende farmaceutiske råvarer, hvilket giver en ensartet kvalitet i produkterne. Faaborg Pharma Produkters Archiv creme er prisrigtig i forhold til andre lignende cremer og fås i flere størrelser. Dette produkt indeholder 250ml og findes i en tube, så produktet er let at dosere. 

Få cremen i følgende størrelser: 
- 1000ml

Indhold: 250ml

Ingredienser

Aqua (vand), Petrolatum (fedtgivende), Paraffinum Liquidum (blødgørende), Butylene Glycol (fugtighedsbevarende), Glyceryl Stearate (fedtgivende og emulgerende), Stearic Acid (fedtgivende og emulgerende), Triethanolamine (emulgerende), Lanolin (fedtgivende og emulgerende).

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?