Dr. Irena Eris Clinic Way Dermo Capsules - 30 stk.

1
1
1
1
Se alle produkter fra Dr. Irena Eris
Varenummer: 38903

Dr. Irena Eris - Clinic Way Revitalizing Dermocapsules anti-aging kapsler

Clinic Way Revitalizing kapsler er et anti-aging produkt fra det eksklusive og banebrydende brand Dr. Irena Eris. Produktet indebærer en 30-dages revitalisering af huden i ansigt og på hals, og er specialfremstillet til kvinder i- og omkring 30-års alderen. Produktet består af et lipidkoncentrat, som inderholder en række stoffer, der intensivt hæmmer aldring af huden og virker regenererende. Produktet giver et fornyende og foryngende boost til huden og virker beskyttende. 

Virkning: 
Produktet består af 30 kapsler, som leverer fugt til de inderste hudlag, forbedrer hudens elasticitet ved at stimulere kollagen- og elastinsyntese samt fremmer regenerering af alle hudens lag, så huden næres grundigt. 

Produktet består af en række aktive ingredienser, som giver kapslerne den effektive virkning. Blandt andet er det baseret på et kompleks af A, C, og E- vitaminer, samt ekstrakter af olieproducerede planter kombineret med et lipidkoncentrat. 

Om Clinic Way serien:
Clinic Way fra Dr. Irena Eris er kvalitetssikret dermakosmetik, og produkternes effektivitet er bekræftet gennem adskillige kliniske undersøgelser.
Dokumenteret effektivitet for produktet er blandt andet:

  • Forbedret ernæring af huden (95%)
  • Øjeblikkelig udjævning af huden (96%)
  • Forbedret vandindhold og elasticitet af huden
  • Regenerering (81%)

Anvendelse af Clinic Way Peptide Lifting kapsler

Kapslerne kan anvendes af folk med alle hudtyper - også meget følsom hud. Kapslerne er egnede til kvinder omkring eller over 30 år. 

1 kapsel anvendes hver dag ved sengetid, og skal bruges på huden i ansigtet og på halsen. Kapslerne kan enten bruges alene eller kan for eksempel bruges under en natcreme. 

Produktet indeholder 30 kapsler svarende til en 30 dages behandling. Efter de 30 dage anbefales det dog fortsat at bruge en kapsel 2-3 gange om ugen for at vedligeholde resultaterne. 

Indhold: 30 kapsler

Ingredienser

Dimethicone, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Canola (Canola) Oil, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Hexyldecanol, Parfum (Fragrance), Retinyl Palmitate, Pyrus Malus (Apple) Seed Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Tocopherol

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.