Solaray Magnesium Citrat - 90 kapsler

Solaray Magnesium Citrat 90 vegetabilske kapsler
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Solaray & Solaray Magnesium Citrat
Varenummer: 2574

Solaray Magnesium Citrat bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder

Magnesium er det fjerde mest almindelige stof i kroppen, og det spiller en stor rolle i høj grad af kroppens forskellige funktioner. Blandt andet bidrager magnesium til at vedligeholde normale knogler og tænder og til en normal muskelfunktion. Magnesium bidrager også til at mindske træthed og udmattelse, til et normalt energistofskifte og til nervesystemets normale funktion.

Læs meget mere om magnesium lige HER!

Magnesium Citat er tilsat urter og citronsyrer

I Magnesium Citrat er magnesium bundet til citronsyre, hvilket sikrer en god optagelse, også selv om det tages uden for et måltid. Solaray Magnesium Citrat er tilsat urterne persille og brøndkarse, der i sig selv indeholder blandt andet magnesium, alfalfa og mælkebøtte.

Magnesium Citrat fra Solaray kan med fordel kombineres med Spektro Multi-Vita-min, All Omega 3-6-9 og Cal-Mag 1.1 citrat med D vitamin.

Dosering:
3 kapsler dagligt.

Solaray Magnesium citrat er fremstillet i en vegetabilsk kapsel. 

3 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Magnesium (trimagnesiumcitrat) 400 mg 107%
Urteblanding 2 mg -
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Magnesium (trimagnesiumcitrat), Alfalfa, urt (Medicago sativa L.), Mælkebøtte, rod (Taraxacum officinale Weber ex F.H), Persille, urt (Petroselinum crispum Mill.), Brøndkarse, blad (Nasturtium officinale R. Br.), Stabilisatorer (cellulosepulver, magnesiumsalte af fedtsyrer), Kapselmateriale: Cellulosepulver

Oprindelsesland: USA
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.