Solaray

Læs mere om Solaray lige her:

Hvad er Solaray?

Solaray blev startet i 1973 med det formål, at give verden nem adgang til særlige urter, vitaminer og mineraler, som er sundhedsfremmende for vores helbred. Solaray var oprindeligt pioner i at producere kosttilskud, der indeholder to eller flere urter med supplerende virkninger. I løbet af årerne har Solaray udviklet en fuld linje af kosttilskud og er i dag blandt de førende og største på markedet. I dag kan du kende de forskellige typer produkter på farven af deres låg. Det gør det hurtigt og nemt, at finde netop dit produkt på hylden. For eksempel har vitaminer og mineraler hvide låg, hele urter har grønne låg, urteekstrakt har rødbrune låg og urteblandinger har blå låg.

For at sikre kunderne den bedste og nemmeste optagelse, har Solaray fra starten haft fokus på kapsler, som giver en hurtig opløsning og som er nemme for kunderne at sluge. Den hurtige optagelse er dokumenteret og der går faktisk kun 20 minutter fra du spiser en kapsel til den er opløst i maven.

Solarays produkter er uden gluten, laktose, sukker og andre kunstige farve- og tilsætningsstoffer.

Med24 er stolt officiel forhandler i Danmark af over 70 kosttilskud fra Solaray. Vi har valgt at forhandle netop Solaray, da vi deler virksomhedens dedikation til at gøre det let at leve et sundt liv. Bl.a. serien Cal mag er en af vores bedstsælgende kosttilskud, hvor du får en kombination af calcium og magnesium, som sikrer den bedst mulige optagelse.


Kosttilskud af højeste kvalitet

Regnbuen på produkterne symboliserer virksomhedens værdier og dedikation til innovation, kvalitet, loyalitet, uddannelse og service. En af grundene til at Solaray er blevet så populært over hele verden er netop deres store dedikation til at producere kosttilskud af højeste kvalitet. Af denne grund har de valgt selv at producere alle deres produkter på egne fabrikker. Det giver dem nemlig de bedste muligheder for at hele tiden at kvalitetsteste hele produktionen - fra leverandører til færdigt produkt.

Solaray tror på, at kvalitet starter med at vælge de bedste råvarer til kosttilskuddene. Derfor kræver virksomheden også, at alle leverandører har et såkaldt analysecertifikat, som garanterer kvaliteten af hver eneste råvare leveret til virksomheden. Herudover tester Solaray også selv alle råvarer, inden de indgår i fremstillingen af produkterne fra Solaray. Råvarerne bliver blandt andet testet for deres potens og styrke, hvilket gør, at alle produkter bliver leveret med den præcis samme styrke og egenskaber. Det betyder, at du kan være sikker på, at du får de samme gode egenskaber og sundhedsfordele hver eneste gang, du køber Solaray-kosttilskud. De mange tests og den store kvalitetskontrol gør, at Solaray garanterer, at der ikke er tilsat andre ingredienser end de oplyste på etiketten.

Solaray garanterer produkter af højeste kvalitet og med de mest naturlige ingredienser. Solaray tilbyder derfor kun produkter, som indeholder:

  • Naturlige tilsætningsstoffer (altid oplyst på produktet).
  • Vegetabilsk cellulose som belægning på kapslerne.
  • Naturlige sødemidler og smage.
  • Naturlige konserveringsmidler (E vitamin og rosemarinekstrakt).

Green Screened®

Solarays kosttilskud med urter bliver faktisk udsat for ekstra kvalitetskontrol i form af Solarays egen såkaldte Green Screened test. Her bliver produkterne testet for tungmetaller, pesticider, herbicider og meget mere. Alle urter som ikke lever fuldt op til kravene bliver afvist. Produkter med Green Screened logoet er 100 procent vegetariske og i veganer-venlige kapsler.

Vinder af over 30 priser

Solaray har vundet utallige priser for deres høje kvalitet i alle produkter. Herunder den prestigefulde Vity award og Best of Supplements award, som gives af førende magasiner inden for kosttilskud. De mange priser beviser, at Solarays grundige og innovative tilgang til produktion af kosttilskud er med til at give dig som forbruger sikkerhed for, at du vælger produkter af højeste kvalitet.


De mest populære kosttilskud og vitaminer fra Solaray

- Solaray Spektro
- Solaray Cal Mag Magnesium Citrat 
- Rosenrod fra Solaray
- Mega B Stress

Pil til toppen

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?