Solaray Fiskeolie

3 Produkt(er)

All Omega 3-6-9 fra Solaray er en kombination af 3 sunde olier. Kapslen indeholder blandt andet fiskeolie, hørfrøolie og kæmpenatlysolie.

Fiskeolien er udvundet fra små vildtlevende fisk. Sammen med DHA og EPA bidrager fiskeolien til en normal hjertefunktion. All Omega fra Solaray indeholder også linolsyre, der viser sig at bidrage til et normalt kolesterolniveau i blodet.

Det er anbefalelsesværdig, at alle tager fiskeolie som et tilskud til den normale kost. Det er sjældent, at vi indtager den mængde essentielle olier, som vi bør i en travl hverdag. Fiskeolie er et godt alternativ til dig, der ikke er så glad for at spise fisk eller gerne vil have et ekstra tilskud. 1-2 All Omega kapsler giver ca. den samme mængde omega-3 fedtsyre som en stor portion fisk.

Både kæmpenatlysolie og hørfrøolie har også en positiv effekt på huden. De virker begge fugtgivende og afhjælper tør hud.

Med All Omega 3-6-9 fra Solaray er du sikret et indhold af høj kvalitetsolie, der bidrager til både en normal hjerne-, hjerte-, og synsfunktion.

Alle fiskeolier er ifølge lovgivningen testet for tungmetaller og pesticider.  All Omega er tilsat et antioxidantkompleks bestående af 3 forskellige antioxidanter, som modvirker harskning:

  • Tocopherolrig ekstrakt (f.eks. fra sojabønne)
  • Ascorbylpalmitat (vitamin C)
  • Rosmarinbladekstrakt

Hvis du tager blodfortyndende medicin, der indeholder stoffet Warfarin, bør du som udgangspunkt snakke med din læge, inden du indtager All Omega 3-6-9. Gravide må gerne indtage omega 3 i løbet af graviditeten.

Med Solaray All Omega 3-6-9 skal du indtage 1-2 kapsler dagligt. Efter åbning af produktet skal det opbevares i køleskab, så du undgår harskning.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.