Solaray Spektro

9 Produkt(er)

Solaray Spektro har en bred vifte af forskellige multivitaminer. Spektro er stærke på deres unikke sammensætning af vitaminer og mineraler, der bidrager til kroppens normale funktion.

Ved brug af multivitaminer fra Solaray er du sikret en god kvalitets vitaminpille der booster dig og dit immunforsvar med de nødvendige næringsstoffer og urter.
Spektro multivitaminer har meget fokus på blandt andet sammensætningen af vitamin C, E, B og mineralet selen. Disse bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og de frie radikaler. Indholdet af vitamin A og D, samt zink og kobber bidrager til immunforsvarets normale funktion.

Ved brug af multivitaminer fra Solaray er du sikret en god kvalitets vitaminpille der booster dig og dit immunforsvar med de nødvendige næringsstoffer og urter.

Spektro kan du indtage uanset om du bruger blodfortyndende medicin, er veganer eller barn. Der er lavet en vitaminpille til hvert formål.
Hvis du får blodfortyndende medicin eller gerne vil undgå jern, skal man være opmærksom på at indtage Solaray Spektro uden k-vitamin og jern.

Solaray Spektro multivitaminpiller er i kapselform for hurtig og optimal optagelse. Kapslen kan med fordel åbnes for at tømme indholdet, hvis man har svært ved at sluge kapslerne hele.

Alle Solaray Spektro produkter er fri for laktose, gluten, sukker og kunstige farve- og tilsætningsstoffer.

Det er sjældent at man, trods varieret kost, får alle de vitaminer og mineraler man bør få i løbet af dagen. Specielt i en travl hverdag. Derfor er det meget anbefalelsesværdigt at man at man tager en multivitaminpille hver dag. Dette vil bidrage til en normal funktion af kroppen og energiniveau.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.