Solaray Cal-Mag 1:1 med D + K2 - 150 kap

solaray Cal-Mag 1:1 med vitamin D og K2 vitamin 150 vegetabilske kapsler - med24
Se alle produkter fra Solaray & Solaray Cal-Mag 1:1 Citrat
Varenummer: 7352

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Cal-Mag 1:1 Citrat med vitamin D og K2 er en unik kombination af calcium, magnesium, vitamin D3 og K2, udviklet til optimal vedligeholdelse af knogler og tænder.

Cal-Mag 1:1 Citrat med vitamin D og K2 indeholder vitaminer og mineraler, der er vigtige for knoglerne. Calcium udgør sammen med magnesium og fosfor en stor del af knoglerne, og giver knoglevævet styrke. Calcium og magnesium bidrager derfor til vedligeholdelse af normale knogler og tænder samt en normal muskelfunktion.

Vitamin D bidrager til en normal optagelse og udnyttelse af calcium og fosfor, i og med D-vitamin fremmer optagelsen af calcium fra tarmen og indbygning af calcium i knoglerne. Desuden bidrager D-vitamin til at vedligeholde en normal muskelfunktion. D-vitamin tilføres fra kosten og dannes desuden i huden ved solens stråler. I vinterhalvåret kan der derfor forekomme D-vitaminmangel pga. manglende sollys. Også vitamin K bidrager til at vedligeholde normale knogler.

I Cal-Mag 1:1 med vitamin D og K2 findes calcium og magnesium bundet til citronsyre, hvilket sikrer en god optagelse, også selv om det tages uden for et måltid.

Cal-Mag 1:1 med vitamin D og K2 indeholder urterne persille, brøndkarse, alfalfa og mælkebøtte som er en ekstra kilde til bl.a. calcium og magnesium.

Cal-Mag 1:1 Citrat med vitamin D blev kåret som årets helsekostprodukt i 2009.

Dosering:
3 kapsler dagligt med rigeligt vand. Doseringen kan tages samlet eller fordelt over dagen.

Solaray Cal-Mag 1:1 Citrat med vitamin D og K2 vitamin kan med fordel kombineres med Ultra Omega 3-6-9 og Spektro Multi-Vita-min.

3 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Vitamin K2 (menaquinon-7) 50 µg 67%
Vitamin D3 (Cholecalciferol) 25 µg 500%
Calcium (tricalciumcitrat, calciumhydroxid) 500 mg 63%
Magnesium (trimagnesiumcitrat, magnesiumoxid) 500 mg 133%
Urter 1 mg -
RI = Dagligt referenceindtag for voksne samt børn fra 11 år og derover.
Ingredienser:

Vitamin K2, (Menaquinon-7), Vitamin D3, (Cholecalciferol), Calcium (tricalciumcitrat, calciumhydroxid), Magnesium, Trimagnesiumcitrat, Persille, urt (Petroselinum crispum Mill), Brøndkarse, blad (Nasturtium officinale R. Br.), Alfalfa, urt (Medicago sativa L.), Mælkebøtte, rod (taraxacum officinale weber), Stabilisator: Magnesiumsalte af fedtsyrer, Vegetabilsk kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose

Oprindelsesland: USA
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.