Solaray Cal-Mag - Calcium Magnesium

6 Produkt(er)

Cal-Mag Citrat er et kosttilskud bestående af calcium og magnesium. Cal Mag findes i flere forskellige varianter, alt efter behov.

Cal-Mag Citrat fra Solaray er kosttilskud, hvor calcium og magnesium bliver kombineret, da det understøtter hinanden. Produktet indeholder også D3-vitamin.
Magnesium understøtter optagelsen af kalk gennem blodbanerne og videre til knoglerne.
D3-vitamin åbner "knoglevinduet". Det vil sige af vitaminet medvirker til at optage kalk og magnesium i knoglerne. For at øge optagelsen af D vitamin, anbefales det at tage et tilskud af olie.

Cal-Mag er et citrat. Citrat er en syreform der ikke er fødeafhængig. Det vil sige, at det ikke er nødvendigt at du indtager mad sammen med din kalk kapsel, som man ellers normalt anbefaler.
Du bør indtage dit kalktilskud om aftenen, da det er om natten at kroppen regenererer og har brug for de ekstra mineraler og vitaminer.

Calcium der også bliver kaldt kalk, bidrager til vedligeholdelse af knogler, tænder og muskelfunktion.

Nogle af Cal-Mag produkterne fra Solaray indeholder og K2-vitamin. Denne vitamin er tilsat, da den medvirker til en sund knogleopbygning. Du skal dog være opmærksom på, at du skal snakke med din læge før du indtager K2-vitamin, hvis du tager blodfortyndende medicin.
Solaray Cal-Mag Citrat indeholder endvidere små doser af urterne persille, brøndkarse og mælkebøtterod.

Ikke alle har et behov for et kalktilskud. Du bør kigge på dit generelle helbred, alder og kost. Når man er 25 år, begynder man at miste knoglemasse. Derfor er det vigtigt at have fokus på en sund kost og motion. Kød, mælkeprodukter og grønne grøntsager er generelt medvirkende til at bibeholde en sund og stærk knoglemasse.

Kosttilskud bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost og skal altid opbevares utilgængeligt for børn

Solaray Magnesium Citrat

Ønsker du ikke et kosttilskud med Calcium, D-vitamin eller K2-vitamin, men blot magnesium citrat, så er der også rig mulighed for at købe en ren magnesium citat.

Du finder den populære Solaray Magnesium Citrat HER!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.