Calcium - Kalk

Calcium - Kalk

Calcium (kalk eller kalcium) er et mineral – det mest udbredte i kroppen. Kalk har flere vigtige funktioner, som omfatter: opbygning af sunde knogler og tænder, regulering af muskelsammentrækninger og sikring af normal blodkoagulering. Læs mere om Calcium / Kalk.


Har du brug for tilskud af kalk / calcium?

Calcium (også kendt som kalk eller kalcium) er et mineral – det mest udbredte i kroppen. Kalk har flere vigtige funktioner, som omfatter: opbygning af sunde knogler og tænder, regulering af muskelsammentrækninger og sikring af normal blodkoagulering. Ca. 99% af calcium i kroppen er bundet i knoglerne og tænderne. Hver dag mister vi kalk via afføring, urin og sved. Kroppen er ikke i stand til at producere kalk, så det er vigtigt at få det igennem kosten. Blandt de mest calcium-rige fødevarer er: mælk, ost, bladgrøntsager, nødder og fisk. For voksne er den anbefalede daglige tilførsel af kalcium ca. 900 mg. 

Kalkmangel

Mangel på calcium kaldes hypocalcæmi. Almindelige symptomer på hypocalcæmi er: følelsesløshed eller snurren i fingrene, muskelkramper, sløvhed og nedsat appetit, mental forvirring, skeletmisdannelser, dermatitis, nedsat vækst hos børn, knogleskørhed (osteoporose) og rakitis (engelsk syge). 

Kalktilskud

Kalk i tilskudsform findes både alene og i kombinerede præparater sammen med D-vitamin, da d-vitamin stimulerer kalkoptagelsen. Vi har et bredt udvalg af calcium tilskud fra de mest kendte mærker som UniKalk (Basic, Plus, Forte, Forte K2, Ekstra, Mega og Kids), Berthelsen (Kalk Balance) og Solaray Cal-mag (Magnesium + Calcium).

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.