Derma Eco Woman

2 Produkt(er)

Derma Eco Woman – økologisk hudpleje til kvinder

Skønhed er en abstrakt størrelse, og som vi alle ved, kommer den indefra. På trods af det er der dog bestemt ikke noget galt i at forbedre dit ydre. Et godt udseende og en sund hud, går hånd i hånd. Derma Eco Woman giver dig heldigvis et valg, der ikke går på kompromis med hverken smuk hud eller beskyttelse af miljøet.

Derma Eco Woman er en serie produceret af økologiske og naturlige ingredienser, der både er beriget med aktive og plejende ingredienser såsom shea butter, abrikosolie, mandel, aloe vera, E-vitamin og naturlige antioxidanter. Produkterne er skabt med hensigt på at pleje, blødgøre og tilføre huden næring i verdensklasse.

Alle produkter bærer både Astma Allergi Danmark mærket, Svanemærket, AllergyCertified-certifikationen og er samtidig certificeret af Ecocert. Dette er din garanti for, at produkterne er allergivenlige, blide og fri for ethvert stof, der kan være skadeligt for dit helbred eller miljøet.

Grundet af at alle produkter er 100% fri for parfume, farvestoffer og parabener, kan du være sikker på, at din naturlige skønhed vil vare endnu længere. Produkterne har ligeledes en positiv effekt, der minimerer risikoen for allergi og overfølsomhedsreaktioner.

Hvad tilbyder Derma Eco Woman?

Produktserien er udviklet og skabt specielt til kvinder. Serien er ligesom andre serier en plejende og rensende af slagsen, men der er dog en forskel – nemlig seriens certificeringer fra Svanemærket, Astma-Allergi Danmarks mærke, AllergyCertified og Ecocert. Disse mærker garanterer dig, at serien ikke indeholder skadelige stoffer men fortsat er effektiv. Eco Woman sortimentet byder på alt fra makeupfjerner, ansigtscreme, shampoo, balsam og meget mere.

Derma Eco Woman er ligeledes et klogt valg, hvis du er gravid eller planlægger at blive det. Ved uheldigheder kan kemikalier fra shampoo, sæbe og cremer uundgåeligt komme ind i din krop, og derved risikerer du at overføre skadelige kemikalier til dit nye eller ufødte barn. Vælg derfor din hudpleje med omhu.

Hos Med24.dk har vi et bredt udvalg af produkter fra Derma Eco Woman. Du vil altid opleve gode tilbud og priser. Du kan desuden altid opnå gratis fragt og vi yder dag til dag levering.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.