Derma Sun

Derma Sun – det fornuftige valg under solen

Der er meget forvirring omkring hvilke solcremeingredienser, der beskytter dig mod eller direkte forårsager skader. Og hvad med solcreme produkter fremstillet udenfor Europa, hvor krav til indhold hverken er reguleret eller håndhævet? Hvordan kan du være sikker på, at din solcreme ikke indeholder allergifremkaldende ingredienser eller endda stoffer, der regnes for at forstyrre hormonbalancen? 

Ved anvendelse af produkter fra Derma Sun vil du opleve vandtæt beskyttelse mod både solskoldning og eventuel misfarvning af huden.
Derma Sun-serien opfylder de nye EU-anbefalinger for optimal UVA- og UVB-beskyttelse og beskytter altså dermed din hud på effektiv vis mod de farlige stråler.

I sortimentet kan du finde alt, du har brug for, når du skal beskytte dig mod solen. Solspray, sololie, sollotion, solcreme og meget mere. Derma Sun henvender sig til alle aldre og kan benyttes til alle hudtyper. Produkterne kommer i varierende størrelser fra 15 – 250 ml. Om du mangler en rejse- eller delevenlig sollotion, er der rigeligt at vælge mellem i Derma Sun-serien – både ift. størrelse, variant samt faktorstyrke.

Hvorfor skal man bruge Derma Sun?

Hvorfor skal man bruge solcreme? Det giver naturligvis sig selv, at man skal beskytte sig mod solens farlige stråler, men stadig er der stor forskel på hvilket produkt, du vælger. Ved anvendelse af Derma Sun-sortimentet er du sikret allergicertificerede produkter, der både bærer Svanemærket, AllergyCertified, Astma-Allergi Danmark mærket samt er certificerede af Ecocert. Disse mærker garanterer, at produkterne er allergivenlige, milde og fri for stoffer, der kan være skadelige for dit helbred eller miljøet.

Alle produkter fra Derma Sun-serien forhandles hos Med24.dk, og er 100% fri for parabener, parfume og farvestoffer. Endvidere minimerer de risikoen for allergi og overfølsomhedsreaktioner.
Derma Sun er det mest solgte solbeskyttelsesmærke i Danmark, og dette understreger altså, at produkterne er nogle af de bedste til at beskytte din hud mod solen.

Forbrugerrådet foretog i 2016 en test af solcreme, og her strøg Derma Sollotion SPF30 til top som den bedste solcreme. Årsagerne til denne kåring var bl.a. høj UVA-beskyttelse, nul problematisk kemi og en fordelagtig pris.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?