Derma Sun

Derma laver solcremer, som beskytter både mod UVA- og UVB-stråler. Solcremerne er velegnet til hele familien, så I alle kan nyde jeres tid i solen med Derma solcreme. Læs mere om Derma solcreme her

<- Tilbage til Derma

19 Produkt(er)

Derma Solcreme – beskyt dig under solen

Solen skinner ikke hver dag – specielt ikke i Danmark. Dette ændrer ikke på, at vi alle har brug for solcreme. Solcreme er en nødvendighed, som mange ser bort fra, da man ”glemmer” det, eller tror det forværrer chancen for at få en flot brun farve. Dette passer dog ikke. Solcreme forhindrer dig ikke i at blive brun, men gør dog, at processen bliver langsommere, og dermed holder den brune farve, du opbygger, i længere tid. Da du minimerer risikoen for solskader og afskalning af huden.

Det er rart at ligge i solen, og en brun kulør skader ikke. Men vigtigheden af beskyttelse mod solen overgår dette – anvend derfor altid solcreme for at undgå solskoldning og mulig misfarvning af huden. Derma Solcremer er et rigtig godt valg, hvis du vil sikre dig allergivenlig pleje skabt helt uden parfume. Solcreme fra Derma har et formål, og det er beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler.

Hvorfor skal jeg vælge Derma Solcreme?

Hvorfor skal man bruge solcreme? Det giver naturligvis sig selv, at man skal beskytte sig mod solens farlige stråler, men stadig er der stor forskel på hvilket produkt, du vælger. Ved anvendelse af Derma Sun-sortimentet er du sikret allergicertificerede produkter, der både bærer Svanemærket, AllergyCertified, Astma-Allergi Danmark mærket samt er certificerede af Ecocert. Disse mærker garanterer, at produkterne er allergivenlige og milde.

Forbrugerrådet foretog i 2016 en test af solcreme, og her strøg Derma Sollotion SPF30 til top som den bedste solcreme. Årsagerne til denne kåring var bl.a. høj UVA-beskyttelse, nul problematisk kemi og en fordelagtig pris.

Alle Derma solcremer er helt uden parfume, og kan derved være med til at minimere risikoen for allergi og overfølsomhedsreaktioner.

Med24 forhandler hele sortimentet af Derma Solcreme. På siden finder du altid gode tilbud og skarpe priser. Endvidere kan du altid opnå gratis fragt, og så stræber vi altid på hurtig levering.

Du finder hele vores sortiment af solcremer her!

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.