Derma Family

19 Produkt(er)

Derma Family – miljøvenlig pleje til hele familien

Vi går i bad for at vaske os, rengøre os og for at føles som på ny. Et langt, varmt kar- eller brusebad fyldt med sæbe og shampoo er noget, vi alle benytter os af. Men hvad er det gode ved dette, hvis din krop er udsat for en række mistænkelige og ineffektive stoffer, efter du har været i bad?

Vores kroppe assimilerer hvad, den kommer i kontakt med – fx kemikalier fra creme, parfume og sæbe men også kemikalier fra vores tøj. Det er derfor vigtigt at være om sin hud, beskytte den, forsvare den og altid tænke en ekstra gang, når du køber hudplejeprodukter. 

Køb Derma Family og skab en sund hverdag

Derma Family er et fremragende sted at starte, hvis du vil have hudplejeprodukter, der både holder dit hår og din hud afbalanceret og naturligt smukt. Derma Family serien indeholder bl.a. shampoo, bodylotion, håndsæbe og meget mere. Produkterne er alle blide, nærende og rensende, og de kan anvendes på daglig basis uden at irritere eller udtørre din hud.

Alle produkterne forhandles hos Med24.dk, og bærer Astma-Allergi Danmarks mærke, AllergyCertified-certifikationen samt Svanemærket. Dette er indikation for blide, allergivenlige produkter. Derma Family serien er 100% parabenfri-, farvestof- og parfumefri, hvilket kan minimerer risikoen for overfølsomhedsreaktioner og allergi.

Derma Family skaber altså de bedste forudsætninger for din families daglige hudplejerutine.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.