Derma Eco Baby

7 Produkt(er)

Derma Eco Baby – skabt til børn

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at vores børn arver personlighedstræk og gener fra os. Dette er dog ikke det eneste, de gerne vil arve. Det er også vores vaner, så hvorfor ikke gøre det til noget positivt? Når det kommer til hudpleje, er det vigtigt at benytte produkter til din baby, der er så rene og naturlige som muligt.

Derma Eco Baby serien består af børnevenlige produkter til daglig brug. Alle produkter forhandles hos Med24.dk, og er hver især specielt udviklet til behandling af børns hovedbund, hår og til at forhindre hudproblemer på forsigtig og effektiv vis.

Hvorfor er Derma Eco Baby godt for mit barn?

Alle produkter fra Derma Eco Baby serien bærer både AllergyCertified-mærket, Dansk Astma og Allergi Danmark mærket, Svanemærket og er certificerede af Ecocert (med undtagelse af Derma Eco Baby vådservietter). Dette er garanti for, at produkterne er allergivenlige, blide og fri for skadelige stoffer, der enten har en negativ virkning på dit helbred eller miljøet.

Serien er 100% fri for parabener, farvestoffer og parfume. Desuden minimerer produkterne risikoen for allergi og overfølsomhedsreaktioner. Derma Eco Baby er et fornuftigt og sundt valg - både for vores børn; men også for miljøet.

Serien består af flere produkter, der i 2016 blev kåret som bedst-i-test af Forbrugerrådet, TÆNK. Derma Eco babyolie, shampoo, sollotion og creme er blandt de vindene produkter. Serien indeholder naturligvis flere produkter og helt sikkert også den, du står og mangler.

Du vil ikke finde et bedre valg til din babys fine og følsomme hud.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.