Derma Bodylotion

Derma Bodylotion – skånsom lotion til hele familien

En flot og blød hud kræver masser af fugt og god pleje. Men man skal være varsom med sit valg af produkter, da velduftende cremer ofte kan være fyldt med kemi, der ikke er godt for vores kroppe. Hvis du gerne vil minimere dit indtag af uønsket kemi, kan du med fordel starte ved valget af din bodylotion.

Derma Bodylotion er et godt bud på en bodylotion, som holder både hud og hår naturlig smukt og afbalanceret. Grundet indholdet af rensende, nærende og blide ingredienser kan du på effektiv vis anvende dem dagligt uden at udtørre eller irritere din hud.

I sortimentet indgår fire forskellige bodylotions – to udviklet specielt til kvinder og to skabt til hele familien. Produkterne har hver deres kvaliteter og fås i to størrelser, så der både er til det lille og store badeværelse.

Hvad er kvaliteterne ved Derma Bodylotion?

Alle produkter bærer mærket fra Dansk Astma og Allergi, AllergyCertified-certifikationen og Svanemærket. Produkterne er 100% fri for parfume, farvestoffer og parabener samtidig med, at de minimerer risikoen for overfølsomhedsreaktioner og allergi. Dette garanterer dig milde og allergivenlige produkter – fri for ethvert stof, som kunne have en skadelig effekt på dit helbred eller miljøet.

Der er ikke nogen grund til at øge risikoen for hormonforstyrrelser og allergisk udslæt. Derfor er hudpleje fra Derma skabt til ikke at indeholde mere end det nødvendige. Dette sikrer dig effektiv hudpleje, som du ved, er fri for suspekte stoffer.

Derma Family Bodylotion blev i februar 2018 anbefalet af Forbrugerrådet, TÆNK. Grundlaget for dette er en bodylotion fri for en række problematiske kemikalier.

Hos Med24.dk forhandler vi alle produkter, som indgår i Derma Bodylotion sortimentet. På siden vil du altid finde gode tilbud og priser. Du kan desuden altid opnå gratis fragt og vi yder dag til dag levering.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.