Derma Man

5 Produkt(er)

Derma Man – effektiv hudpleje til ham

Det er ikke alle mænd, der bruger tid på deres udseende, men de fleste vil trods alt gerne være velplejede. Der ses en stigende efterspørgsel fra mænd, som ønsker naturlige, rene hudplejeprodukter til følsom hud.

I takt med denne trend, har Derma Man udviklet en lille række produkter, der er udviklet specielt til mænd. Produkterne sikrer dig effektive og blide plejeprodukter, der giver en omhyggelig og næringsrig behandling af huden. Hud udsat for barbering vil ligeledes opleve ekstra pleje og beskyttelse – helt uden at forårsage hudirritation.

Serien består af fire produkter, hvilket for nogen vil betragtes som få. Produkterne er dog nøje udvalgte, da de dækker hver deres område, og lige præcis er det, som enhver mand mangler. Blandt produkterne vil du finde voks, ansigtscreme, shower gel og aftershave. Indholdet varierer fra hvert enkelt produkt og fås til fordelagtige priser.

Hvad gør Derma Man unikt?

Derma Man er den eneste serie til mænd, der både bærer mærket fra Dansk Astma og Allergi Danmark, AllergyCertified og Svanemærket. Disse mærker garanterer dig blide og allergivenlige produkter, der er udviklet uden stoffer, som enten kan være skadeligt for dig eller miljøet.

Hos Med24.dk udbyder vi alle produkter i Derma Man serien. Produkterne er 100% fri for parfume, parabener og farvestoffer. Dette skyldes en holdning om, at hudpleje til mænd, ligesom de resterende serier, heller ikke skal indeholde mere end nødvendigt for at være effektiv.

Derma Man Face Cream er blevet valgt af Forbrugerrådet TÆNK som det gode valg. Dette skyldes, at cremen er fri for en række problematiske kemikalier.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.