Derma Eco

14 Produkt(er)

Derma Eco - Lækker og økologisk certificeret hudpleje

Derma Eco er en helt ny serie fra Derma. Serien er en opgraderet version af Dermas gamle Derma Eco Woman-serie, som er udgået. Derma Eco-serien består af lækre skønhedsprodukter, der er økologisk certificeret og uden parfume. Hudplejen indeholder antioxidanter og aktive ingredienser, der plejer, nærer og blødgør huden. Hele Derma Eco-serien er certificeret økologisk, vegansk, Svanemærket, Astma-Allergi Danmark samt AllergyCertified. Certificeringerne er din sikkerhed for at produkterne er allergivenlige, milde og ikke indeholder skadelige stoffer for hverken hud eller miljø, men at de fortsat har en høj kvalitet samt nærende og effektive ingredienser.

Produktserien er velegnet til hele familien og især til kvinder, som er gravide eller planlægger at blive gravide. Hvis du er gravid eller ønsker at blive det, ønsker du stadig plejende og effektiv hudpleje, der passer på din hud. I dag er der også mange, som ikke er gravide, der også går op i at passe på deres hud samt miljøet. Det kan du med produkterne fra Derma Eco!

Flotte og æstetiske skønhedsprodukter

Produktserien er lavet med en smuk og æstetisk flot emballage, der også ser godt ud på badeværelseshylden. De er lavet i en naturlig og neddæmpet farve, der passer godt ind i nutidens moderne indretning. Derma Eco-serien er en erstatning for Dermas tidligere Derma Eco Woman-serie, der var karakteriseret ved den lyserøde og feminine farve. Den nye serie er i stedet lavet i en fin og sart beige farve, der virker mere afdæmpet og passer bedre ind i en moderne stil.


Hos Med24.dk har vi et stort udvalg af alle skønhedsprodukterne fra Derma Eco. Vi har hurtig levering og fri fragt fra 299 kr., så du hurtigt kan få fat i de mange lækre hudplejeprodukter.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.