Vitamun vitaminpille

2 Produkt(er)

Mere om Vitamun vitaminpille

Med vitamun er du sikret din daglige tilførsel af mineraler, vitaminer og sporstoffer. Vitamun er ikke bare en vitaminpille, men et kosttilskud, hvor du også får tilført plantestoffer og antioxidanter. Vitamuns indhold og den unikke kombination af vitaminer, mineraler og plantestoffer har være med til at gøre Vitamun til et af de mest populære kosttilskud i Danmark. 


Vitamun er ligesom de øvrige produkter fra Holistica Medica baseret på grøn forskning. Denne forskning har i de seneste år været meget intensiv på urter og planter og har medvirket til at Holistica-Medica har fået det bedste grundlag til at udvikl sine produkter. Det er også derigennem den unikke kombination af indhold i vitamun er skabt. De positive test og anmeldelser, som Vitamun har fået, er med til at underbygge produktets kvalitet. Læs evt. brugernes test og anmeldelser under de enkelte vitaminpiller.

Som nævnt får du ud over mineraler og vitaminer også tilført plantestoffer og antioxidanter. Det sker via disse 10 urter, som er en del af indholdet i vitamun: hyben, grøn te sibirisk ginseng, hyld, Cat's Claw, rød solhat, ingefær, grøn alge, lapacho og sarsaparille.
Det nøjagtige indhold af de forskellige vitaminer og mineraler kan du se under de enkelte produkter.

Vitamun er lavet både i en alminelig størrelse og en større økonomiudgave. I serien er der også en vitamun til børn og vitamun midtvejspillen er til den modne forbruger, hvilket vil sige personer - både mænd og kvinder - på 40 år og derover. Midtvejspillen indeholder hele 17 urter og bl.a. jern og kobber er reduceret og den indeholder ikke k-vitamin.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.