Scholl

71 Produkt(er)

Historien om Scholl

Scholl blev grundlagt i 1899 af Dr. William Mathias Scholl fra Chicago, USA. Han startede i en lille skobutik, da han blot var 17 år gammel, hvor han specialiserede sig i at lave behagelige sko. Det viste sig, at mange af de mennesker han mødte, havde smertefulde fødder, og dét vakte hans interesse. Derfor læste han til læge og specialiserede sig inden for føddernes anatomi og fysiologi. 

Da han blev færdiguddannet som 22-årig, fik han patent på sin første idéudvikling, som var en Foot-Eazer. På dette tidspunkt var det et banebrydende produkt, nemlig et indlæg i skoene, som var med til at styrke og støtte fodvristen. Herfra begyndte udviklingen, og i 1907 startede han Scholl Manufacturing Company Inc., hvor udviklingen af ergonomisk fodtøj hurtigt tog fart. I dag handler Scholls passion stadig om at videreudvikle sko og fodtilbehør, som hjælper med at forbedre individets komfort.

Uundværlig hjælp til dine fødder fra Scholl

Scholl er et anerkendt mærke, som støtter dine fødder - uanset om det er gennem brug af specielle sko, såler eller skoindlæg. Inden for kategorien findes der mange forskellige udformninger af Scholl, som kan være med til at gøre din dag mindre smertefuld. Scholl henvender sig til alle aldre og har sit fokus på personer med ømme fødder eller personer, der vil have diverse plejeprodukter til fødderne. Udover såler, laver Scholl også sandaler, skoindlæg og kompressionsstrømper, som er ideelle for dig, der rejser meget eller dem, som elsker at løbe.

Her hos Med24.dk tilbyder vi et bredt udvalg af fodfile, såler, cremer og sko fra Scholl, så du nemt kan finde det rette produkt til dine behov.

Hvornår kan jeg bruge produkter fra Scholl?

Mange mennesker døjer med lugtende, svedige og trætte fødder efter en lang arbejdsdag i det samme par sko. Det er derfor vigtigt, at man ved, at man kan købe gode såler og fodspray, der gør det mere behageligt og mindre lugtende at komme igennem en lang arbejdsdag. Hos Med24.dk sælger vi både såler til mænd og kvinder, da det er forskelligt fra køn til køn, hvordan man bruger sine fødder. Med en fodfil er det også nemt og smertefrit at fjerne død hud, som kan irritere de ømme fødder.

Køb dine produkter fra Scholl hos Med24.dk

Her hos Med24.dk forhandler vi et stort udvalg af Scholls fodplejeprodukter. Vi har skarpe priser, hurtig levering og fri fragt ved køb over 299 ,-. Du har desuden mulighed for rådgivning fra vores dygtige fagpersonale, som kan hjælpe dig med at finde de rette produkter fra Scholl til dine fødder.


Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.