Scholl

Sunde fødder med Scholl fodfil

Scholl hjælper til at reducere smerter i ømme fødder

Scholl er et anerkendt mærke, som støtter dine fødder, det kan være ved brug af såler og skoindlæg. Inden for kategorien findes der mange forskellige udformninger af Scholl, som kan være med til at gøre din dag mindre smertefuld. 

Hos forhandleren Med24 kan vi tilbyde gode tilbud i form af fodfiler, såler, skoindlæg og mange andre spændende produkter inden for mærket Scholl.

Scholl henvender sig til alle aldre, og har sit fokus på personer med ømme fødder, eller personer der vil have diverse plejeprodukter til fødderne, inklusiv komfortabel fodtøj.

Historien bag Scholl

Grundlæggeren af Scholl kommer fra Chicago i Amerika, hans navn var William Mathias Scholl.
Han startede i en lille skobutik, hvor han specialiserede sig i at lave behageligt sko.

Det vidste sig, at mange af de mennesker han mødte, havde smertefulde fødder, og det vakte hans interesse. Derfor læste han til læge, og specialiserede sig inden for føddernes anatomi og fysiologi.

Da han blev færdiguddannet, fik han patent på sin første idéudvikling, som var en Foot-Eazer. På det tidspunkt var det et banebrydende produkt, nemlig et indlæg i skoene som var med til at styrke og støtte fodvristen.

I 1907 startede han Scholl Manufacturing Company incorporated.
I dag handler det stadig om at udvikle og videreudvikle sko og tilbehør, der giver behageligt fodtøj.

Køb Scholl og få en mere behagelig hverdag

Udover gode tilbud er det også vigtigt for os hos Med24, at have produkter som man altid kan bruge. Mange kender til, at have ømme og ildelugtende fødder i hverdagen, derfor er det vigtigt, at man kan købe plejeprodukter og fodtøj fra Scholl, som har en behagelig virkning.

Scholl laver, udover såler, sundhedssandaler, skoindlæg, og kompressionsstrømper, som både er gode for dig som rejser meget, og til dig som løber meget. Strømperne støtter din blodcirkulation i benene til en mere sund hverdag.

Hvornår kan jeg bruge produkter fra Scholl?

Mange mennesker døjer med lugtende, svedige og trætte fødder efter en lang arbejdsdag i det samme par sko. Det er derfor vigtigt, at man ved, at man kan købe gode såler og fodspray der gør det mere behageligt og mindre lugtende at komme igennem en lang arbejdsdag.
 
Hos Med24 sælger vi både såler til mænd og kvinder, da det er forskelligt fra køn til køn, hvordan man bruger sine fødder.
Med en fodfil er det også nemt og smertefrit, at fjerne dødt hud, som kan irritere de ømme fødder.

Hvorfor skal man købe hos Med24?

Med24 forhandler et stort udvalg af Scholls fodplejeprodukter. Vi har altid gode tilbud, fri fragt og dag til dag levering.
Derudover er vi en god troværdig onlinebutik, som har eksisteret siden 2006. 

Indenfor mærket Scholl finder man et bredt udvalg af produkter, der kan bruges til alle og hvornår man har lyst.
Derudover er det altid betryggende, at kunne finde sine Schollprodukter hos en forhandler, der ved noget om sundhed, og hvad der er godt for dig og din krop.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?