Scholl såler

Scholl skosåler

Scholl er et verdenskendt mærke, som stammer fra Chicago i Amerika. Scholl er blandt andet kendt for sine populære såler til sko, som reducerer smerterne i dine ømme og trætte fødder.
Med Scholl Gel Activ everyday er det nemmere at komme igennem en hård og travl hverdag.
Indlægssålerne støtter og giver en mere komfortabel behagelighed, når man har sine sko på.

Hos Med24 giver vi gode tilbud på alle slags Scholl såler. Lige fra Scholl Gel Activ til dine arbejdssko sportssko, eller gelesåler til dine sko med hæle. Vi udlover altid professionelle og troværdige køb og vi ønsker, at du får dine varer hurtigst muligt. Derfor får du både billige tilbud og samtidig dag til dag levering. 


Hvordan bruger jeg Scholl skosåler, og hvilke varianter findes der?

Brugen af Scholl skosåler er meget enkelt. Du klipper sålen til i den rette størrelse og lægger den derefter ned i dine sko. På den måde får du en mere behagelig komfort. Scholls skosåler kan bruges til alle begivenheder, både formelt og til hverdagsbrug.

Scholl Gel Activ heels

Scholl har udviklet såler til mænd og kvinder, beregnet til både hverdag, løbeture og fester. Scholl Gel Activ Everyday Heels er en gelesål, som kan bruges i et par høje sko. På den måde kan det være mere behageligt og mere støddæmpende for foden, at gå rundt en hel dag eller aften med et par høje stiletter.

Scholl Gel Activ sport

Scholl Gel Activ Sport er indlægssåler til de mænd og kvinder, der kan lide at løbe eller elsker at gå lange gåture i det fri. Med gelesålerne er det mere sundt og blødt for foden at gå rundt eller løbe i længere tid af gangen.  

Scholl Gel everyday

Scholls skosåler er formet således, at de kan bruges til alle slags sko. Sålerne findes derudover også i forskellige varianter og klippes til, så de kan bruges af alle. Hos med24 har vi sålerne i et bredt udvalg af størrelser, lige fra størrelse 35 til 42 hos kvinderne og hos mændene er udvalget fra størrelse 40 til og med 48.  

Scholl Gel Work

Som navnet fortæller har forhandleren Scholl udviklet en sål, der kan bruges når man skal arbejde.
Gel sålen gør, at det er lettere for dig at holde dig aktiv en hel dag. Sålen er lavet med en blødere gel, som er mere støddæmpende end den normale sål vil være.


Hvad gør Scholl sålerne godt for?

Alle sålerne er sunde for dine fødder, og omformer dine sko til den blødeste oase, som fjerner trykket fra dine fødder.?
Indlægssålerne kan bruges af alle målgrupper, men de anbefaledes til folk der døjer meget med trætte og ømme fødder og til dem, der arbejder meget og går i det samme fodtøj dagen lang.

Hos Med24 kan vi varmt anbefale Scholl skosålerne, da vi selv har testet sålerne og er overbevist om, at mange kan have glæde af dem. 
 
Hvis du forkæler dig selv lidt ekstra kan vi anbefale Beurer FWM 50 Luksus fodvarmer med shiatsu-massage.
De giver dine fødder lidt ekstra forkælelse efter en hård arbejdsdag, eller hvis bare du har ekstra ømme fødder og vil behandle dem godt. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?